Σωτήρης Ησαΐας: Τα 50.000€ του SummERTime 2018 να διατεθούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας

 

Για Εθνική τραγωδία μιλάει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής της ΝΔ, κ. Σωτήρης Ησαΐας, σε ανακοίνωσή του και προτείνει τα χρήματα που θα δίνονταν από το Δήμο  το καλοκαίρι στην ΕΡΤ για τις εκδηλώσεις του SummERTime, δηλαδή οι 50.000€, να διατεθούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας.

 

«Η ανθρώπινη ανικανότητα και η αναλγησία έκαψε το καλοκαίρι την Αττική, μόλυνε με μαζούτ τις παραλίες της και πλημμυρίζει με λασπόνερα το δήμο Μάνδρας. Βιώνουμε όλοι μαζί μία Εθνική τραγωδία και πενθούμε τους συμπολίτες μας, που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών, είναι ώρα για λύσεις.

Η αυριανή παράδοση μεταχειρισμένων κλινοσκεπασμάτων και μπουφάν του Δήμου Αγίας Παρασκευής προς τους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας, είναι ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, αλλά όχι ελάχιστη δραστική λύση.

Προτείνω στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να μην συμμετάσχει όπως κάθε καλοκαίρι στο μουσικό καλοκαίρι 2018 της ΕΡΤ, στις συναυλίες SummERTime όπως τα τελευταία δύο καλοκαίρια και το ετήσιο ποσό συμμετοχής των € 50.000 να διατεθεί στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter