Μύδροι & καταγγελίες Γ. Πατούλη που φωτογραφίζουν ξεκάθαρα το Δήμο Αγίας Παρασκευής (VD)

 

Γίναμε θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου δια στόματος του Δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη.

” … έχει δώσει 24 εκατ. για φαραωνικό δημαρχείο συντρόφου” είπε ο κ. Πατούλης καταγγέλλοντας τις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας και φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Και δε σταμάτησε εκεί. Αναφερόμενος στις 5 προτάσεις που κατατέθηκαν στην  Ο.Χ.Ε. (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση), “το μόνο που ακύρωσαν εκ μαγείας” είπε ο κ. Πατούλης ήταν η πρόταση του Βορείου Τομέα, όπου, συνέχισε καταγγέλλοντας, κάποιοι που τόλμησαν να συμμετέχουν στην Ο.Χ.Ε. τους απέρριψαν μεν, αλλά τους εγκρίνανε μοναδικά έργα δικά τους! Και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην αγορά της βίλας Ιόλα λέγοντας, ότι “καλό είναι το σπίτι του Ιόλα, αλλά εγώ θέλω να μην πνίγεται το παιδί μου και να κάτσει στην Ελλάδα”.

“Δεν μπορώ να χρηματοδοτώ πράγματα τα οποία είναι ανούσια για την Ελλάδα της κρίσης”.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλα αυτά αφορούν το Δήμο Αγίας Παρασκευής, που έχει γίνει θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό με τις προκλητικές χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας. Ο Δήμος μας συμμετείχε στην Ο.Χ.Ε. που απορρίφθηκε (και μάλιστα στο Βόρειο Τομέα κυκλοφορούν φήμες ότι η αποτυχία οφείλεται στην αδύναμη πρόταση της Αγίας Παρασκευής), αλλά στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2018 υπάρχουν το Δημαρχείο, η μελέτη του κολυμβητηρίου, το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια και έργα ομβρίων, που αν πραγματοποιηθούν θα μιλάμε για χορό εκατομμυρίων και επομένως για εξόφθαλμη πρόκληση προς τους υπόλοιπους Δήμους του Τομέα. Έχει δίκιο οπότε να διαμαρτύρεται ο κ. Πατούλης και να αισθάνεται προδομένος.

Να συμπληρώσουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Πατούλης ανακοίνωσε  στο δημοτικό συμβούλιο την πρόθεσή του να δώσει πανελλαδική έκταση στα ανωτέρω.

Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για την Αγία Παρασκευή μετά τις διαμαρτυρίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα και μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο για να ψηφίσει τον Προϋπολογισμό και τα Εκτελεστέα Έργα 2018, και όπως μαθαίνουμε πολλοί σύμβουλοι-πρώην Δήμαρχοι είναι κάθετα αντίθετοι με τις όποιες σπατάλες εμπεριέχονται.

Βέβαια ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για τις κινήσεις και τις αποφάσεις των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ. και των συντρόφων τους.

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter