ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια είδηση έκπληξη για τη χρηματοδότηση του αθλητικού κέντρου στα Πευκάκια

Πριν από λίγο σε επικοινωνία που είχαμε με αξιόπιστο και έγκριτο μέλος πολύ γνωστού και αξιόλογου Μελετητικού Γραφείου, λάβαμε μία σημαντική είδηση σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την αξιοποίηση των 23στρ. στην περιοχή Πευκάκια, Αγίας Παρασκευής.

Αν θυμάστε πρόσφατα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης απεκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο (και εμείς δημοσιοποιήσαμε), ότι η Περιφέρεια Αττικής σκοπεύει να κατασκευάσει το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια, με σκοπό να το παραχωρήσει στην Ομοσπονδία ΑΜΕΑ της οποίας ο πρόεδρος υπήρξε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ενώ το έργο υπήρχε στα Εκτελεστέα Έργα του 2018 που ήταν προς έγκριση μαζί με τον Προϋπολογισμό, έναντι του ποσού των €38εκατ. ,

πλέον τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από τον κωδικό της Περιφέρειας!

Οι πληροφορίες λένε ότι η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου μετέφερε αλλού το ποσό.

Άρα η χρηματοδότηση παύει προς το παρόν και περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις της Περιφέρειας, αλλά και του Δήμου Αγίας Παρασκευής,  οι οποίες αυτή τη φορά ευελπιστούμε ότι θα είναι φανερές και σύμφωνες με την επιθυμία των πολιτών και όχι προεκλογικά τερτίπια.

Πολύ σύντομα, θα έχουμε και άλλα τρανταχτά στοιχεία και εξελίξεις σχετικά με το επίμαχο θέμα του Αθλητικού Κέντρου στα Πευκάκια, γιατί εμείς φροντίζουμε για τη δική σας πλήρη ενημέρωση.

Μείνετε μαζί μας.

πατήστε τον πίνακα για μεγέθυνση

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter