ISO9001: 2008 πήρε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Αττικής

Το δεύτερο μηνιαίο news letter εξέδωσε με συνέπεια η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥΔΕΠ) «Αττική 2014-2020».
Στο newsletter αναφέρεται η ολοκλήρωση του Νέου Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης στην Πλάκα, το Κέντρο Κοινότητας Ηλιούπολης, τα συγκεκντρωτικά στοιχεία του Δικτύου Δομών και ίσως η σημαντικότερη είδηση: η πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001: 2008 που έλαβε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥΔΕΠ) «Αττική 2014-2020» τον Ιούλιο του 2017.
Οπως αναφέρει το δελτίο, το ISO 9001:2008 έχει εκπονηθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και είναι ένα διεθνές πρότυπο στο οποίο καθορίζονται οι γενικές απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας τις οποίες τηρεί η Υπηρεσία, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να παρέχει υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του οργανισμού και της νομοθεσίας.


Η πιστοποίηση της ΕΥΔΕΠ έγινε βάσει των διαδικασιών TUV HELLAS (TUV NORD) Α.Ε., αποδεικνύοντας ότι εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το παραπάνω πρότυπο, στο πεδίο «Διαχείριση, Παρακολούθηση και Εφαρμογή Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων στην Περιφέρεια Αττικής».
Η πιστοποίηση αυτή είναι πολύ σημαντική εγγύηση για την αποτελεσματικότητα της ΕΥΔΕΠ και βέβαια για το αποτέλεσμα που θα πάρουν οι πολίτες καθώς οι διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται είναι αυστηρές, μετρήσιμες και συνεχώς ελεγχόμενες.

ΕΥΔΕΠ-Newsletter Νοέμβριος 2017