Τα κάλαντα έψαλαν αθλήτριες του ΓΣΑΠ στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας νέο προπονητήριο (video)

Τα κάλαντα έψαλαν αθλήτριες της ομάδας των μίνι και των προ-μίνι του Συλλόγου μας κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής. Τα κορίτσια μας που είχαν προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο  Μανσούρη την ίδια ώρα , κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο και με τα παραδοσιακά τρίγωνά τους και τις όμορφες φωνές τους έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, στον πρόεδρο του ΔΣ Γεράσιμο Βλάχο και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που με χαρά διέκοψαν την συνεδρίασή τους για να τα ακούσουν και ορισμένοι μάλιστα να ψάλλουν μαζί τους. Φυσικά οι αθλήτριές μας , εκτός από τα κάλαντα, δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν έμμετρα να γίνει επιτέλους το προπονητήριο για να πάψουν να προπονούνται στο ανοιχτό, χειμώνα καιρό, με τους στίχους:

Ετούτο το Συμβούλιο

απόφαση να πάρει

νέο προπονητήριο

του χρόνου να μας φτιάξει.

καταχειροκροτούμενες από όλους τους παρισταμένους, με τον Δήμαρχο να το υπόσχεται για άλλη μια φορά, ελπίζουμε την τελευταία.

Τα κορίτσια  της αυτοσχέδιας χορωδίας του ΓΣΑΠ ήσαν οι:

Νάσια Σταμάτη, Μαριλένα Τριανταφύλλη, Ηλιάνα  Μίνκωφ, Μαλένα Δερμιτζάκη, Μυρτώ Μήτση, Μελίνα Κέντρου, Σύλια Λυραντζάκη, Πετρούλα Καφετζή και  Αντζελίνα Παγίδα.

Τις συνόδευσαν ο έφορος των μίνι Σωκράτης Σινάνογλου, ο έφορος των τζούνιορς Μιχάλης Δερμιτζάκης, οι γονείς κ.κ. Μήτσης και Καφετζής, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καράμπελας.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook   ή στο Twitter