Πόσο ποιο χαμηλά θα πέσει η Διοίκηση του κ. Σταθόπουλου; “Κόβουν” δημοτικούς συμβούλους από την ενημέρωση;

Γράφει η Λένα Μαρκή

Και ενώ σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη και επιβάλλεται να στέλνουμε μόνο ευχές, δυστυχώς οι κινήσεις κάποιων ανθρώπων μας εξωθούν σε άλλες πράξεις. Δεν είχα σκοπό να γκρινιάξω μέρα που είναι, αλλά προ ολίγου  με μεγάλη έκπληξη διάβασα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση της πρώην αντιδημάρχου και νυν ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου στο Δήμο μας, κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, που πράγματι με λύπησε πραγματικά.

Στη δημοσίευσή της η κ. Πετσατώδη αναφέρει εν ολίγοις ότι δεν της εστάλη πρόσκληση για την κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου όπου είχαν προσκληθεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι σύλλογοι της πόλης.

Θεωρώ την κ. Πετσατώδη πολύ αξιόπιστο άτομο. Αν έγινε κατά λάθος γίνεται αποδεκτό με την προοπτική να μην ξανασυμβεί. Όμως σκέφτομαι πως σε όλους τους υπόλοιπους έφτασε η πρόσκληση εκτός της κ. Πετσατώδη;

Αν σκεφτούμε και τις δηλώσεις της στο δημοτικό συμβούλιο ότι ακόμα και ΠΡΙΝ την ανεξαρτητοποίησή της ενημερώνονταν όχι ως μέλος της συμπολίτευσης αλλά ως απλό μέλος του Δ.Σ. τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Εφόσον όπως ενημερωθήκαμε από την ίδια, μετά την ανεξαρτητοποίηση λάμβανε ενημερώσεις μόνο για θέματα του δημοτικού συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής άρα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπήρχε η ηλεκτρονική της διεύθυνση στο γραφείο Τύπου! Φυσικά το γραφείο Τύπου, όπως ενημερωθήκαμε, δεν της αποστέλλει καμία άλλη ενημέρωση … εννοείται που αποστέλλει σε όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, π.χ. εκδηλώσεις, δράσεις, κλπ.

Ντροπή λοιπόν κύριοι της Διοίκησης και της δημοτικής Αρχής, εσείς που δίνετε τις εντολές!!!

Μικροπρέπεια και έλλειψη παιδείας κύριοι!!!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;;;

Με τέτοιου είδους κινήσεις δεν παρουσιάζετε πολιτικό ήθος και ακεραιότητα.

Χαιρόμαστε πάντως που η κ. Πετσατώδη διαθέτει χιούμορ και αντιμετωπίζει με αυτό τέτοιου επιπέδου καταστάσεις.

Όσο για το φλουρί μάθαμε ότι το κέρδισε ο πραγματικός “δήμαρχος”, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεράσιμος Βλάχος, αλλά κ. Πετσατώδη δεν το έχετε ανάγκη, έχετε την αξία σας και την εργατικότητά σας για να πετύχετε υψηλούς στόχους.

Επίσης στην κοπή της εν λόγω βασιλόπιτας διαπιστώθηκε ότι η πίτα ήταν πολύ μικρή για τα άτομα που προσκλήθηκαν. Φαίνεται έδωσαν όλα τα χρήματα για την αγορά του κτήματος Ιόλα και δεν τους περίσσεψαν για μια αξιοπρεπή βασιλόπιτα …

Ακολουθεί η χιουμοριστική αφίσα και το σχόλιο που δημοσίευσε η κ. Πετσατώδη στο διαδίκτυο.

Απολαύστε την και Χρόνια Πολλά σε όλους ανεξαιρέτως.

Υ.Γ. Η πρόσκληση της κ. Πετσατώδη εστάλη στην ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr μιας και από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 έχει “κοπεί” από το γραφείο Τύπου του Δήμου στον τομέα της ενημέρωσης για να μην μένει παραπονεμένη!!! (Εννοείται ότι πρόκειται για χιούμορ, γιατί η δημοτική Αρχή Σταθόπουλου εξακολουθεί να μην στέλνει δελτία τύπου και οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση στο images από την 1η/9/2014).

 

Ευτυχώς που υπάρχουν οι τοπικές σελίδες για να ενημερωνόμαστε… Σήμερα έχουν προσκληθεί, μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην ΜΙΑΣ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας… Κατά λάθος θα έγινε μάλλον…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;;;;