Με πολύ κόσμο, σημαντικές παρουσίες και νέα άτομα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Σε ένα κατάμεστο τοπικό κατάστημα επί της οδού Αγίου Ιωάννου, έκοψε την Βασιλόπιτα η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Οικοδεσπότης ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και καλεσμένοι κάτοικοι της πόλης και παράγοντες της πολιτικής σκηνής της χώρας.

Σε μια κίνηση αβρότητας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος καλεσμένοι του κ. Ζορμπά, οι οποίοι ευχήθηκαν στην παράταξη και έκοψαν το δικό τους κομμάτι από την βασιλόπιτα. Μάλιστα ο Δήμαρχος σχολίασε ότι αν εφαρμοστεί η απλή αναλογική θα πρέπει να τα βρούνε, φέρνοντας ως παράδειγμα πόλη του εξωτερικού όπου ένα θέμα αν δεν συμφωνηθεί πριν από τις τέσσερις μεγάλες παρατάξεις, δεν τίθεται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο. Επίσης έκρινε ως πολύ σοβαρή την πρόταση της παράταξης σχετικά με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Έντιμη παραδοχή του κ. Γιαννακόπουλου ότι αυτή τη στιγμή μόνο η παράταξη του κ. Ζορμπά κάνει πραγματικά αντιπολίτευση.

Από τον πολιτικό κόσμο την εκδήλωση τίμησαν η βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ο οποίος επισήμανε την παρουσία στην εκδήλωση του νυν και δύο πρώην Δημάρχων ως γεγονός άξιο προς παραδειγματισμό, , ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, Νίκος Κωστόπουλος, ο Αντιστράτηγος ε.α. Αντώνης Μυτιληνάκης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αγίας Παρασκευής, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος  και ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γεώργιος Κουράσης ο οποίος απεκάλυψε ότι το γνωστό κτήμα «Ιόλα» στο Κοντόπευκο ο Αλέξανδρος Ιόλας το είχε αγοράσει από τον παππού του.


Την τελετή ευλόγησε ο ιερέας π. Σταύρος Τρικαλιώτης από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Παραβρέθηκαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Εύη Ματιάτου, πρόεδροι και μέλη των αθλητικών σωματείων και των πολιτιστικών συλλόγων της Αγίας Παρασκευής.

Ο επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς μαζί με τις ευχές, τόνισε ότι υπήρξε πάντα ξεκάθαρος στις κουβέντες του και ποτέ δεν του άρεσε να του «χαϊδεύουν τα αυτιά». Η παράταξη, είπε, είναι ήδη πανέτοιμη για εκλογές οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνουν αυτές, έχει ανανεωθεί με νέα και νεαρά στελέχη και μάλιστα ο κ. Ζορμπάς φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ξεκίνησαν ήδη να παρουσιάζουν σοβαρές προτάσεις για την βελτίωση της πόλης και μέσα στο 2018 θα παρουσιάσουν ακόμα άλλες 5 με 6 προτάσεις.

Οι βασιλόπιτες που μοιράστηκαν περιείχαν 5 φλουριά όπως ανακοινώθηκε, το ένα εκ των οποίων το κέρδισε η πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης, Νικολέτα Μπελεχρή – Κυριάκου στο κομμάτι που έκοψε για τον πολιτισμό και τους νέους που φεύγουν για το εξωτερικό.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter