Ο “ανεξάρτητος” ΣΥΡΙΖΑίος κ. Σταθόπουλος αγωνιστικά παρών στην κοπή της πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας

 

Δυναμικό αγωνιστικό παρόν έδωσε ο “ανεξάρτητος” Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας.

Στην πρώτη σειρά, σε απόσταση μιας θέσης από τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη βρέθηκε λοιπόν ο αδιαμφισβήτητα ΣΥΡΙΖΑίος κ. Σταθόπουλος, διαψεύδοντας έτσι τις όποιες κορώνες περί ανεξαρτησίας και πολυχρωμίας. Και φυσικά φαίνεται πολύ άνετος για να πρόκειται για μια τυπική υποχρέωση. Εξάλλου δεν θα  είχε κανένα λόγο να φτάσει έως τη Νέα Ιωνία (όπως και πέρυσι) και φυσικά αν ήταν μια “εθιμοτυπική” παρουσία θα τον είχαμε δει και στην κοπή της πίτας των Νομαρχιακών Επιτροπών άλλων κομμάτων του Βόρειου Τομέα.

Άρα τα λόγια είναι περιττά και η ουσία μία: ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ, στηρίχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2014 και στηρίζει απόλυτα την μνημονιακή κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι της δεξιάς πτέρυγας της παράταξης “Νίκη των πολιτών” καλό θα ήταν να μην τρέφετε αυταπάτες για το ποιο πολιτικό κόμμα στηρίζετε και κάτω από ποιες φτερούγες βρίσκεστε.

Υ.Γ. Για τον αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Πάνο Γκόνη, που φαίνεται στη φωτογραφία δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν αποποιήθηκε την ιδεολογία του.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας που μας εστάλη, απ’ όπου οι φωτογραφίες και η αναφορά στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο.

 

Δελτίο τύπου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018  στην Ν. Ιωνία ,  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας , που,  λόγω  της ιδιαίτερης πολιτικής συγκυρίας , αποτέλεσε ταυτόχρονα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την περιοχή.

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη,  πολλών βουλευτών  , εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης ά και β΄ βαθμού και εκπροσώπων φορέων , ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής Δημήτρη Παπαδημούλης απηύθυνε θερμό χαιρετισμό .

Αναφέρθηκε διεξοδικά στο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση μέσα στα σφιχτά δημοσιονομικά πλαίσια και ιδίως στις προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μετά το τέλος των μνημονίων και της σκληρής επιτροπείας .

Παράλληλα έδωσε έμφαση  στη μεγάλη σημασία που έχει για την ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια ,  η αναζωογόνηση των σχέσεων καλής γειτονίας και η ανάπτυξη πολύπλευρης συνεργασίας με την ΠΓΔΜ,   μακριά από εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς , με ταυτόχρονη επίλυση του χρονίζοντος θέματος της ονομασίας της, ιδιαίτερα σήμερα όπου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες θετικές προϋποθέσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης,  οι Βουλεύτριες  του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Αθήνας , Ελένη Αυλωνίτου, Ανέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη,  οι δήμαρχοι , Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης. Επίσης αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας, μέλη των οργανώσεων και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και συλλογική κουζίνα από την Πολιτιστική Ομάδα της ΝΕΒΑ και την λαϊκή ορχήστρα «Τα  Κακά Σπόρια»

3-2-2018

Για την ΝΕΒΑ

Το γραφείο τύπου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter