Ενωμένοι αγαπημένοι για κάτι κοινό “έρχονται με καινούργιες δράσεις” Μυλωνάκης Πετσατώδη Λογοθέτης Ρεμπούτσικα

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι η αρχή κοινών δράσεων όχι μόνο στο χώρο του πολιτισμού, αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας και τη ζωή μας.

 

Σε μία εποχή έντονων αντιπαραθέσεων, όπως αυτή που ζούμε, πιστεύουμε ότι η κοινή δράση συνιστά μια θετική αλλαγή, που έχει να προσφέρει πολλά σε όλες και όλους μας.

Εμείς, προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, αλλά έχοντας κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, επιλέξαμε τη σύνθεση και την κοινή δράση ως απάντηση στην κατάσταση που βιώνουμε στην Αγία Παρασκευή.

 

Ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που μας ταξίδεψαν σε κόσμους μαγικούς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες κοινές δράσεις μας, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι

 

Μαρία Ρεμπούτσικα

Ελισάβετ Πετσατώδη

Γιάννης Λογοθέτης

Γιάννης Μυλωνάκης

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter