Αποκάλυψη Ε. Πετσατώδη: Ανάθεση ύψους 17.900€ από τον Δήμο στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” μόλις 2 μέρες πριν λήξει το 2017

 

Σε ερώτηση – αποκάλυψη προέβη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Ελισάβετ Πετσατώδη κατά τη συζήτηση αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (27-2-2018).

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αρ. πρ. 45569/29-12-2017, ο Δήμος με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κ. Στέφανου Κασαπίδη, αναθέτει “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ” στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “Δημόκριτος” έναντι του ποσού των 17.900€.

Η ερώτηση που υπέβαλε η κ. Πετσατώδη ήταν τι ακριβώς είναι οι πόλεις υδρογόνου και τι σημαίνει η ανάθεση αυτή για την Αγία Παρασκευή.

Τόνισε όμως, ότι η ανάθεση δόθηκε δύο (2) ημέρες πριν τη λήξη του 2017 και δέκα (10) ημέρες μετά ο “Δημόκριτος” έδωσε ΔΩΡΕΑΝ την αίθουσα εκδηλώσεών του για την εκδήλωση της παράταξης του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, “Νίκη των πολιτών”!

Φυσικά έως αυτή τη στιγμή απάντηση δεν δόθηκε, ούτε έγινε κάποιο σχόλιο από την πλευρά της δημοτικής Αρχής.

Χωρίς να έχουμε γνώση αυτής της ανάθεσης, μας είχε κάνει εντύπωση η παραχώρηση της αίθουσας από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. σε πολιτική παράταξη για την παρουσίαση του έργου της, παρότι στην ιστοσελίδα του αναφέρεται ότι το συνεδριακό του κέντρο “είναι ανοικτό σε εκδηλώσεις προώθησης επιστημονικού, τεχνολογικού και πολιτιστικού περιεχομένου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης εκδηλώσεων, δεξιώσεων” . Απορία που οδήγησε το aparaskevi-images.gr να στείλει επιστολή – ερώτηση στον πρόεδρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε,. κ. Γεώργιο Νούνεση. Την απάντησή του κ. Νούνεση δημοσιεύσαμε στις 22-1-2018, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και σύμφωνα με την οποία για το έτος 2018 κατ’ εξαίρεση το κεντρικό αμφιθέατρο παραχωρείται για πολιτική/πολιτιστική εκδήλωση σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις που διοικούν ή διοίκησαν το Δήμο Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια.

Αναμένουμε την τοποθέτηση της δημοτικής Αρχής σχετικά με την καταγγελία της κ. Πετσατώδη.

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter