Άγρια καταδίωξη κακοποιών από περιπολικό της Άμεσης Δράσης στην Αγία Παρασκευή (video)

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών οι οποίοι  διέρρηξαν τα ξημερώματα το ΑΤΜ  στο υπουργείο Μεταφορών της  Αγίας Παρασκευής, παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μπροστά το αυτοκίνητο με τους  ληστές που μόλις άδειασαν το ΑΤΜ και πίσω τους σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων,  το περιπολικό της Άμεσης Δράσης που τους καταδιώκει με τη σειρήνα και το φάρο αναμμένο.

Περασμένες δύο τη νύχτα οι ληστές κρύβουν το αυτοκίνητό τους στο πίσω πάρκινγκ του υπουργείου Μεταφορών στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής και εισβάλουν στο κτίριο με στόχο το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών.

Εξουδετέρωσαν αμέσως το συναγερμό του ΑΤΜ, ενεργοποιήθηκε όμως ο συναγερμός του κτιρίου από τον οποίο ενημερώθηκε η αστυνομία.

Το πρώτο περιπολικό της Άμεσης Δράσης με το φάρο αναμμένο φτάνει στο υπουργείο ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες τρέχουν να μπουν στο αυτοκίνητο.

Πατάνε γκάζι και απομακρύνονται με ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί αρχίζουν να τους καταδιώκουν.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι Ασπρόπυργο. Βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μερικά κέρματα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν άρον – άρον το αυτοκίνητο.  Κατάφεραν ωστόσο να διαφύγουν  τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι, παρά την μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που προσπαθούν να  διαρρήξουν το συγκεκριμένο ΑΤΜ.

Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα star.gr

Πηγή: policenet.gr