Γιώργος Οικονόμου: “Ξεκινάμε να φτιάξουμε έναν Δήμο φιλικό και ανθρώπινο … καλούμε όλους τους συμπολίτες μας”

 

“Ξεκινάμε σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε το Δήμο μας σε μια νέα εποχή.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες με καθαρό λόγο και ρεαλιστικές προτάσεις, για να αναστρέψουμε τη κακή πορεία και να δώσουμε στη πόλη μας την αίγλη που της αρμόζει.

Να φτιάξουμε ένα Δήμο φιλικό και ανθρώπινο, που θα παρέχει υψηλή ποιότητα ζωής στους κατοίκους του.

Στην ιδρυτική μας διακήρυξη παρουσιάζουμε το πλαίσιο αρχών και τους βασικούς μας στόχους.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμπορευθεί σ’ αυτή τη προσπάθεια. Για να κάνουμε μαζί μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”.

 

Ποιος είναι ο Γιώργος Οικονόμου;

Ο Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Οικονόμου γεννήθηκε στην Άρτα το 1960.

Φοίτησε στη Σχολή Μηχανικών (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων και απεφοίτησε ως Αρχηγός τάξης. Επίσης, φοίτησε σε Σχολεία και Σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και  στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε ως Μηχανικός Αεροπορικών Εγκαταστάσεων σε Σμηναρχίες και Πτέρυγες της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατέλαβε κορυφαίες επιτελικές θέσεις σχετικές με τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση των πάσης φύσεως υποδομών της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και με ζητήματα περιβαλλοντικής και χωροταξικής πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ. Εκπροσώπησε το ΓΕΕΘΑ σε διεθνεις οργανισμούς και επιτροπές.

Έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την απονομή του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος Αριστείας του Φοίνικος, ενώ του έχουν επίσης απονεμηθεί πλήθος παρασήμων, μεταλλίων και διαμνημονεύσεων.

Στο παρελθόν διακρίθηκε ως πρωταθλητής στίβου και μέλος των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες παίδων και εφήβων, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ‘Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής'(ΚΑΠ)

Είναι κάτοικος του Δήμου Αγίας Παρασκευής από το 1989. Είναι παντρεμένος με τη χημικό, στέλεχος του Γενικού Χημείου του Κράτους και Δρ ΕΜΠ,  Άρτεμη Αλίβερτη και έχουν τρία παιδιά, την Καλλιόπη, τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την Ιδρυτική Διακήρυξη και τα μέλη της νέας δημοτικής παράταξης ΕΔΩ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter