«Ζωντανεύει» το πρώην club “Da Vinci” …

Γράφει η Λένα Μαρκή

Και αφού σας ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, με την επιθυμία η Ανάσταση του Κυρίου να ταρακουνήσει τα κολλημένα μυαλά ορισμένων, θρησκευόμενων και μη, να σας δώσω και την καλή είδηση του μήνα.

Όλοι οι οιωνοί δείχνουν ότι θα αποκτήσει ξανά ζωή ο κεντρικός μας δρόμος και μάλιστα κατάστημα που αραχνιάζει τον τελευταίο καιρό.

Το … ξεσκόνισμα αναλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, γνωστός επιχειρηματίας της Αγίας Παρασκευής με πανελλαδική προβολή, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν χώρο εστίασης με ποικίλα events.

Ο λόγος για το γνωστό σε όλους μας πρώην Da Vinci club που έβαλε λουκέτο λόγω οικονομικών δυσκολιών, επιτυγχάνοντας άθελά του την ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής που επιθυμούσε έτσι και αλλιώς να του αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας. Το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει, όπως μαθαίνουμε, από επιχειρηματία που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μάλιστα άλματα στο χώρο της εστίασης. Πιθανόν σε αυτό να βοήθησε και η αναγνωρίσιμότητά του.

Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα θελήσει η Διοίκηση του Δήμου να του εγκρίνει την άδεια λειτουργίας, αφού όπως προείπαμε, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος ήταν υπέρ της αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας του εν λόγω χώρου. Βέβαια ο κ. Σταθόπουλος ήταν υπέρ σε παλαιότερο αίτημα του συγκεκριμένου επιχειρηματία, άλλο αν αυτό δεν ευοδώθηκε λόγω αντίδρασης των περιοίκων. Που ξέρετε καμιά φορά μπορεί να μην μας φταίει ο χώρος, αλλά ο άνθρωπος μέσα σε αυτόν.

Ευχή δική μας είναι να ξαναδούμε «ζωντανό» το πρώην club Da Vinci με οποιαδήποτε ονομασία και ηγεσία. Είναι κρίμα ένας τόσο ωραίος και μεγάλος χώρος στο κέντρο της πόλης να ρημάζει και να μην τον χαίρονται οι δημότες. Ευχή μας είναι επίσης το νέο κατάστημα να μην χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπο με τα φαντάσματα του παρελθόντος.