Ξεκίνησαν οι επισκέψεις της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» στους χώρους άθλησης του Δήμου

Οι δημότες Αγίας Παρασκευής καταθέτουν τις απόψεις τους για τον Αθλητισμό που θέλουν στην πόλη τους

Συμπληρώθηκαν ήδη τα πρώτα 105 ερωτηματολόγια και συνεχίζουμε…

Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής «Αλλάζουμε» ξεκίνησε δυναμικά τη δράση της για τον Αθλητισμό, που είχε προαναγγείλει με τη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018.

Τα μέλη της Ομάδας βρέθηκαν το Σάββατο 12 Μαΐου στις αίθουσες άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην οδό Παπαρηγοπούλου, και ζήτησε από τους αθλούμενους να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια της έρευνας για το τι είδους αθλητισμό θέλουν στην πόλη τους, τα οποία θα αξιολογηθούν στα 4 θεματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 2 Ιουνίου, στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και θα παρουσιαστούν στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής.

Η δράση της Ομάδας συνεχίστηκε την Κυριακή 13 Μαΐου, με τα μέλη του «Αλλάζουμε» να καταγράφουν τις απόψεις των πολιτών που έλαβαν μαζικά μέρος στον 5ο Δρόμο Ζωής του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Από τις δύο πρώτες επισκέψεις της Ομάδας Ενεργών Πολιτών σε χώρους άθλησης συμπληρώθηκαν 105 ερωτηματολόγια, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής «αγκαλιάζουν» την πρωτοβουλία του «Αλλάζουμε».

Αυτή την εβδομάδα η έρευνα θα συνεχιστεί με τις επισκέψεις στο 2ο Δημοτικό  και 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, καθώς και στο Αθλητικό Κέντρο Νότου (Δευτέρα 14 Μαΐου), στο 7ο Δημοτικό και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Τετάρτη 16 Μαΐου), στο 9ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής (Παρασκευή 18 Μαΐου), καθώς και σε άλλα σχολεία όπου υλοποιούνται αθλητικές δραστηριότητες.