Σοβαρό πλήγμα για το Δήμο από το Γ΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο με την απόρριψη του Ο.Ε.Υ.

“ΔΙΚΑΙΩΣΗ των Βασίλη Ζορμπά , Ανδρέα Γκιζιώτη , Κώστα Κρητικίδη , Έφης Καψοκεφάλου , Ελισάβετ Πετσατώδη , από το Γ΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο απέρριψε την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου μας!

Λεπτομέρειες για το θέμα τις επόμενες μέρες και μαζί όλο το 7σέλιδο υπόμνημα που κατέθεσα σήμερα στο υπηρεσιακό! Μαζί βεβαίως και την ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας! Παλεύουμε για το νόμιμο και καμιά φορά δικαιωνόμαστε (εάν δεν γίνονται παρεμβάσεις άνωθεν)!

Δυστυχώς γίνονται, έχουν ξεσαλώσει οι κυβερνώντες!”

 

Τάδε ανακοίνωσε μόλις ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στην προσωπική του ιστοσελίδα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό σημαίνει ότι δικαιώθηκαν επίσης οι αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων και πως πήγε στο βρόντο η πολύωρη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την τροποποίηση μέρους του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου που αφορούσε το τμήμα της Καθαριότητας. Η φωνή της λογικής δεν εισακούστηκε σε εκείνη τη συνεδρίαση και κάποιοι μπέρδεψαν τις καινοτομίες με τις προσωπικές τους επιθυμίες. Αποτέλεσμα το φρένο που δέχτηκε σήμερα από το Γ’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο η προσπάθεια της Διοίκησης Σταθόπουλου.

Μια σοβαρή στραβοτιμονιά της δημοτικής Αρχής που ενέτεινε ακόμα περισσότερο τις άσχημες σχέσεις της με τους εργαζομένους του Δήμου και δικαίωσε μερίδα της αντιπολίτευσης που αντιδρούσε βρίσκοντας ανορθόδοξη την τμηματοποίηση του Οργανισμού.

Αναμένουμε λοιπόν τα νέα στοιχεία από την πλευρά του κ. Ζορμπά για να σας παρουσιάσουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.