ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ – Παραλίγο συμπλοκή στη συγκέντρωση Βελόπουλου στο Δημαρχείο

Χωρίς την άδεια του Δημάρχου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα πραγματοποιούνταν συγκέντρωση, σήμερα στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, του πολιτικού κινήματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” του Κυριάκου Βελόπουλου.
Λίγο πριν, συνεδρίαζε το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ το οποίο τελείωσε στις 5.30 μ.μ. περίπου, οπότε στο χώρο έφθασαν οπαδοί και φίλοι της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”.

Λίγο μετά, και πριν αποχωρήσουν τα μέλη του ΠΑΟΔΑΠ, άρχισαν να καταφτάνουν μέλη της “Ανοιχτής Συνέλευσης” με πανό και συνθήματα, με αποτέλεσμα να κλειδωθούν από μέσα οι πόρτες του Δημαρχείου, για να αποφευχθεί η κατάληψή του και πιθανή συμπλοκή. “Έγκλειστα” παρέμειναν τα μέλη του ΠΑΟΔΑΠ καθώς και τα μέλη του κινήματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”, μέχρις ότου ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με παρέμβαση της οποίας άνοιξε μια πόρτα για να βγούν οι πρώτοι.

 

Νεώτερες πληροφορίες:

Διευκρινίστηκε ότι τελικά το πολιτικό κίνημα του κ. Βελόπουλου είχε λάβει προφορική συγκατάθεση του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης στο Δημαρχείο. Μην έχοντας όμως γραπτή επίσημη άδεια η Αστυνομία τους υποχρέωσε να αποχωρήσουν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.