ΠΩΛΕΙΤΑΙ το παρόν οικόπεδο! Με τα απορριμματοφόρα μαζί; ρωτάνε οι πολίτες

Γράφει η Λένα Μαρκή

Λέτε να ήρθε ο καιρός να δούμε όλα μαζί τα απορριμματοφόρα στο δρόμο; Και φυσικά η ερώτηση δεν είναι καθόλου χιουμοριστική, αφού σε ένα πέρασμα από την περιοχή όπου στεγάζεται το γκαράζ των απορριμματοφόρων του Δήμου, αντικρίσαμε το πανό της φωτογραφίας που δηλώνει ξεκάθαρα, ότι ΠΩΛΕΙΤΑΙ το παρόν οικόπεδο

Και αναρωτιόμαστε σε περίπτωση που ο νέος ιδιοκτήτης επιθυμεί να οικοδομήσει το χώρο, τι θα συμβεί στα οχήματα του Δήμου; Που θα πάνε;

Έχει προβλεφθεί από την αρμόδια Αντιδημαρχία αυτό το ενδεχόμενο; Σίγουρα δεν θα αποτελέσει ψήφο εμπιστοσύνης για τη δημοτική Αρχή να γεμίσουν οι γύρω δρόμοι με σταθμευμένα απορριμματοφόρα. Κάποια στιγμή  στο παρελθόν έγινε ολόκληρη παρουσίαση για τη δημιουργία πράσινου σημείου και μάλιστα παρουσιάστηκε ακριβώς ο χώρος στα σύνορα με τα Γλυκά Νερά. Έκτοτε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τη δημοτική Αρχή.

Κατόπιν μου ήρθε στο μυαλό μια βεβαιότητα που επαναλαμβάνει συχνά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκιζιώτης, ότι κυβερνητικός στόχος είναι η καθαριότητα να δοθεί σε ιδιώτες … Στην παρούσα κατάσταση μπορεί να είναι και αυτό μια λύση.

Πωλείται το οικόπεδο, ας πουλήσουμε και τα οχήματα!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.