Με πρωτοφανή προσέλευση και σε κλίμα συσπείρωσης η εκδήλωση της Τ.Ο. της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής

Από μαζική προσέλευση των Νεοδημοκρατών της Αγίας Παρασκευής χαρακτηρίστηκε η χθεσινοβραδινή καλοκαιρινή εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Τα άτομα που προσήλθαν γέμισαν τον μεγάλο εξωτερικό χώρο τοπικού καταστήματος ασφυκτικά. Παρότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου προέδρου κ. Γιάννη Καραγιαννάκη, η επιτυχία της υπήρξε πρωτοφανής.

Ο κ. Καραγιαννάκης με το κύρος του στην πόλη κατάφερε να συσπειρώσει τα μέλη της Οργάνωσης και να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας. Εκ του αποτελέσματος αυτής της πρώτης πρόσκλησης αντιλαμβανόμαστε ότι χαίρει άκρας εκτίμησης και έχει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής σε δρόμο ανάπτυξης.

Οι συζητήσεις εξελίχτηκαν γύρω από τις αλλαγές και δράσεις στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, τις επερχόμενες εκλογές του 2019, αλλά και τις άμεσες καλοκαιρινές διακοπές.

Γ. Καραγιαννάκης με τους Νίκη Κεραμέως, Άννα Καραμανλή, Γεράσιμο Γιακουμάτο και Γιώργο Κουμουτσάκο

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και διακεκριμένοι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, όπως οι Βουλευτές Νίκη Κεραμέως, Άννα Καραμανλή, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην Βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αναστάσιος Γαϊτάνης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Βασίλης Ζορμπάς και Αντώνης Σιδέρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σιδέρης Γιάννης, Καψοκεφάλου Έφη, Λέκκας Διονύσης, Μπαλτόπουλος Γιάννης, Τσιαμπάς Κων/νος, Λογοθέτης Γιάννης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Δάβαρη, Δημήτρης Αλεφαντής, Τίμος Κωστόπουλος, Βασίλης Σάρκουλας, Μίνα Μουχτούρη, η πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ο αντιπρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Χρήστος Σούλης και η πρώην πρόεδρος  της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κάτια Κορασίδου, κ.α.

Με τους πρώην Δημάρχους Βασίλη Ζορμπά και Αντώνη Σιδέρη

Παρέστη επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών, Αλέξανδρος Κωστόπουλος και ο Παναγιώτης Μπαλτόπουλος, Συντονιστής Διευθυντής της Α’ χειρουργικής του ΚΑΤ, αναπληρωτής Καθηγητής Λειτουργικής Ανατομικής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του ΕΚΠΑ.

Αναστάσιος Γαϊτάνης, Γιώργος Οικονόμου, Μίνα Μουχτούρη
Με την οικογένεια Αλ. Κωστόπουλου
Με τον Αντιπρόεδρο της Β3 ΝΟΔΕ Χρήστο Σούλη
Διακρίνονται οι Ελένη Δάβαρη και Δημήτρης Αλεφαντής