Εκπαιδευτική δράση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής στό ΚΕΤΘ

Την Κυριακή 9-9-2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση μιας (1) ημέρας για τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής από τους Αξιωματκούς του ΚΕΤΘ, στο Στρατόπεδο «Επχου Μελίδη», στον Αυλώνα.

Στο επίσημο κάλεσμα του Στρατού μας ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός Εφέδρων Αξιωματικών αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό φρόνημα που τον διακρίνει και την δίψα του για εκπαίδευση και βελτίωση των γνώσεων του.

Το αντικείμενο περιελάμβανε τέσσερις (4) ενότητες: Α) Δγες πεδίου μάχης (με πρακτική εξάσκηση) Β) Κανόνες εκμετάλλευσης ράδιοτηλεφωνίας Γ) Διοικητική Μέριμνα κατά τις φάσεις του αγώνα και Δ) Α΄βοήθειες. Θερμές ευχαριστίες στον Δντη του Όπλου Ταξίαρχο Χατζηγεωργίου Αντώνιο , στον Διοικητή του ΚΕΤΘ Ταξίαρχο Μαυροειδή Γεώργιο, στους Εκπαιδευτές και σε όλα τα στελέχη που βοήθησαν στην υλοποίηση της εκπαίδευσης.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα έρχεται ως συνέχεια της έντονης πρωτοβουλίας που ανέπτυξε ήδη από το προηγούμενο έτος η Πολιτεία και ο Στρατός μας για την αξιοποίηση της Εφεδρείας, και φυσικά των προσπαθειών μας για εκμετάλλευση του δυναμικού των ΣΕΑΝ.

Για τον ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ.

Θεόδωρος Μπριάνης, Πρόεδρος

Γεώργιος Μιχαήλ, Γ.Γ.

Αθανάσιος Καρκάνης, Ταμίας

Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Αντιπρόεδρος

Μιχαήλ Φιλιππίδης, Έφορος

Δημήτριος Πετεινάρας, μέλος

Λουκάς Ρίζος, μέλος

Μιχαήλ Δήμας, μέλος

Αχιλλέας Μανωλόπουλος, μέλος