Νέα δράση αμφίδρομης επικοινωνίας με τίτλο “Αλλάζουμε την καθημερινότητα των κατοίκων στην Αγία Παρασκευή” από τους “Αλλάζουμε”.

Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, για τον αθλητισμό, η Ομάδα «Αλλάζουμε» επανέρχεται με κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και επηρεάζουν καταλυτικά την ποιότητα ζωής κάθε κατοίκου της Αγίας Παρασκευής.

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης το ότι στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επικοινωνία με τους κατοίκους. Ξεκινά με έρευνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου και συνεχίζεται με θεματικά εργαστήρια ανταλλαγής απόψεων με τη συμμετοχή ειδικών, φορέων της πόλης αλλά και κατοίκων, που  θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

“Με την πρώτη μας δράση, αποδείξαμε πως εννοούμε τη σχέση μας με τους κατοίκους της πόλης μας», τόνισε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης. «Αλλάζουμε,  δεν σημαίνει μιλάμε για τους πολίτες. Σημαίνει μιλάμε ΜΕ τους πολίτες. Και η πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο στην πρώτη μας έρευνα, όσο και στα εργαστήρια που ακολούθησαν, αποδεικνύει ότι ο δρόμος που επιλέξαμε είναι σωστός και μπορεί να οδηγήσει στην συνδιαμόρφωση λύσεων που  βελτιώνουν τη λειτουργία του Δήμου και της πόλης μας και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας.

Για τη δεύτερη δράση μας, επιλέξαμε αυτό που περισσότερο από κάθε τι άλλο επηρεάζει όλες και όλους μας. Τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Η καθαριότητα, η επάρκεια και η λειτουργία κοινωνικών δομών, η εξυπηρέτηση των δημοτών, η ασφάλεια στην πόλη μας,  οι χώροι πράσινου, βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης μας. Αποτυπώνουμε τις απόψεις των συμπολιτών μας για τη σημερινή κατάσταση, μελετούμε καλές πρακτικές, αναζητούμε και προτείνουμε λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα μας.

Καλώ όλες και όλους να πάρουν μέρος στη δράση μας, να καταθέσουν τις  απόψεις τους, να αναζητήσουν μαζί μας τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί, τίποτα δεν θα αλλάξει, αν δεν το αλλάξουμε εμείς».

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας  email στο team@allazoume.gr ή καλώντας το  τηλ. 690 783 0843. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube

 

Συμπλήρωσε κι εσύ το ερωτηματολόγιο της ομάδας ενεργών πολιτών “Αλλάζουμε”, πατώντας εδώ