Οι μάσκες έπεσαν! Του Γιάννη Μυλωνάκη

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη λήψη δανείου 3 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η νέα πραγματικότητα στο Δήμο μας.

Ο κ. Σταθόπουλος στηρίζεται για σημαντικές αποφάσεις, κάποιες από τις οποίες επιβαρύνουν με εκατομμύρια τους δημότες, από τους κυρίους Ζορμπά και Γιαννακόπουλο.

Δεν έχει σημασία εάν η στήριξη διασφαλίζεται με θετική ψήφο ή με αποχή. Σημασία έχει ότι όσοι εκπροσωπούν στην πόλη μας το παλιό αλληλοϋποστηρίζονται,  μπροστά στο φόβο του καινούριου.

Εκείνοι που ευθύνονται για τα χαμένα 7 τελευταία χρόνια στην Αγία Παρασκευή, επιδιώκουν  να χαθούν και τα επόμενα 5. Κάθε ένας τους επιλέγει ως αντίπαλο, αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Η μεθόδευση είναι ξεκάθαρη.

Η ασέβεια στους δημότες αλλά και στη λειτουργία της Δημοκρατίας, προκλητική.

Κάθε Δημότης της Αγίας Παρασκευής οφείλει να αντιδράσει στην ασέβεια και την πρόκληση. Οφείλει να επιλέξει ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο.

Η αλλαγή της αποτυχημένης πολιτικής των κυρίων Σταθόπουλου και Ζορμπά, αποτελεί για την πόλη μας καθοριστική αναγκαιότητα.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του κ. Σταθόπουλου και των όψιμων υποστηρικτών του, δεν μπορούν να σταματήσουν τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, που θέλουν μια νέα, διαφορετική και καλύτερη πραγματικότητα για την πόλη και τη ζωή μας.

 

Γιάννης Μυλωνάκης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Αγίας Παρασκευής