Τάσος Μιχόπουλος – Στέλεχος με λαμπρές περγαμηνές ενισχύει την “Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή”

Με τον Τάσο Μιχόπουλο θα  δώσουμε μαζί τη μάχη για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή, απευθυνόμενοι σε όλους τους δημότες χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς. Ο Τάσος είναι ένας οικογενειάρχης, άριστος επιστήμονας με εξαιρετικές σπουδές, ειδικές γνώσεις και νομική εμπειρία. Αυτό όμως που τον διακρίνει περισσότερο είναι η θέλησή του να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την πόλη  μας.

                                                                              Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                                                                  «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

 

Ο Τάσος Μιχόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Έχω ζήσει  στην Αγία Παρασκευή ως παιδί, έφηβος, νεαρός και τα τελευταία χρόνια ως πατέρας δύο παιδιών. Πρόσφατα, έχοντας μεταφέρει και την έδρα της δικηγορικής μου δραστηριότητας εδώ, θα ήθελα πλέον να συμμετέχω ενεργά και με όλη μου την καλή διάθεση και ενέργεια στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας.

Πιστεύω σθεναρά ότι όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε ουσιαστικά για την Αγία Παρασκευή, μακριά από μικροκομματικές τοποθετήσεις και ταμπέλες, οφείλουμε να κάνουμε την πόλη αυτή υποδειγματική για κάποιον που ζει, εργάζεται, διασκεδάζει, αθλείται,ψυχαγωγείται!

Το οφείλουμε σε όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, τους τωρινούς αλλά κυρίως στα παιδιά και στα εγγόνια μας!

Ο Συνδυασμός της Νέας Αρχής, στον οποίο έχω ήδη ενταχθεί, έχει να παρουσιάσει, με πρώτο τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Οικονόμου, μία ομάδα αξιόλογων συνεργατών με γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας και με  ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους.”

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου 1973. Είναι παντρεμένος  με τη Δρ. Λαμπρινή Φασιά, Χημικό του Γενικού Χημείου του Κράτους και έχουν δύο παιδιά  ηλικίας 7 και 9 ετών.

Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Από το 2016  δραστηριοποιείται  στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  και είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα της  Καναδικής Δικηγορικής Εταιρείας  Helen Mathieu Legal Consultants με έδρα τα Εμιράτα.

Έχει διεκπεραιώσει επιτυχώς Νομικές σπουδές σε Γαλλία και Αγγλία με εξειδίκευση στο δίκαιο Τεχνολογιών και Ίντερνετ.

Με πολυσχιδή νομική σταδιοδρομία σε ρόλο Νομικού Συμβούλου τόσο  Ελληνικών  όσο και  Αλλοδαπών  Εταιριών  με έμφαση σε  θέματα εταιριών, εμπορικού και διεθνούς δικαίου, καθώς και Διεθνούς και  Ενωσιακού Φορολογικού δικαίου. Δραστηριοποιείται  δικαστικά σε υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου.

Ομιλεί  σε μητρικό επίπεδο την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.