Και η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται προς όλους … δεδομένη!!!

Τρεις οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στην Αγία Παρασκευή και τελικά και οι τρεις λαμβάνουν τη στήριξη του κόμματος.

Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” πάντως τους τοποθετεί όλους στη θέση του τυχερού.

Έτσι τον Ιανουάριο του 2018 τη στήριξη, κατά την εφημερίδα, φαίνεται να λαμβάνει ο επικεφαλής της “Μιας γενιάς μπροστά”, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Αλλά η σταθερότητα αργεί να έρθει, οπότε στις 14 Νοεμβρίου του ίδιου έτους τυχερός είναι ο επικεφαλής της “Αγίας Παρασκευής η πόλη μας”, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο των Παραπολιτικών, φέρεται ως επικρατέστερος μέσα στη “σφαγή” που επικρατεί.

Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε είστε γελασμένοι, γιατί μόλις σήμερα, 17 Νοεμβρίου, η ίδια εφημερίδα γράφει πως “εφόσον τελικά η Πειραιώς στηρίξει, έστω και εμμέσως, έναν υποψήφιο, αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Γιώργος Οικονόμου (επικεφαλής της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή”).

Μπορούμε να σκεφτούμε πολλές αιτίες για τα διαφορετικά άρθρα της ίδιας εφημερίδας, όπως για παράδειγμα, ότι οι πληροφορίες που φτάνουν προς αυτήν από τα γραφεία της Πειραιώς, είναι συγκεχυμένες. Αν είναι έτσι, το ίδιο το κόμμα φαίνεται να αδυνατεί να δώσει μια λύση και πιθανόν βολιδοσκοπεί μέσω των μέσων ενημέρωσης για να δει αντιδράσεις.

Όπως και να έχει, θα συνιστούσαμε στους οπαδούς των υποψηφίων να είναι συγκρατημένοι μέχρι να ανακοινώσει επίσημα το κόμμα την επιλογή του. Συνετό θα ήταν να μην προβαίνουν σε δηλώσεις και χαρακτηρισμούς, που στην τελική εκθέτουν τους ίδιους και μόνο.

Προς το παρόν θεωρούνται όλοι οι υποψήφιοι ισότιμα πιθανοί αποδέκτες.

Στο δημοσίευμα της 14ης Νοεμβρίου αναφέρεται και ο κ. Κωνσταντίνος Ζιαμπάς ως υποψήφιος για το χρίσμα-στήριξη της Ν.Δ.. Προφανώς εννοεί τον κ. Κωνσταντίνο Τσιαμπά, που έχει μεν δηλώσει άτυπα την πρόθεσή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με δική του παράταξη και προέρχεται από το χώρο της Δεξιάς, ακόμη όμως δεν έχει δημιουργήσει συνδυασμό.