Σχεδόν 15.000€ θα μας στοιχίσει ο Χριστουγεννιάτικος Χατζηγιάννης για 2 ώρες

Φωτογραφία από το tlife.gr – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Γράφει η Λένα Μαρκή

Μάλλον λόγω της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και της αναμονής του ερχομού της ανάπτυξης πρέπει να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του Έτους πανηγυρικά.

“Πανηγυρικός” και ο χριστουγεννιάτικος εορτασμός στο Δήμο Αγίας Παρασκευής που απ’ ότι φαίνεται, ανήκει στους προνομιούχους και του περισσεύουν χρήματα. Παρόλα αυτά, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος δεν δέχτηκε να μειώσει τα δημοτικά τέλη στα νοικοκυριά πέραν του 3%, εισηγήθηκε όμως το να πληρώσει ο Δήμος και κατά συνέπεια οι πολίτες σχεδόν 15.000 € για μια 2ωρη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη!!!

Οι ΣΠΑΤΑΛΕΣ … συνεχίζονται!

Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό 533/2018 που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 23-11-2018 (ΑΔΑ: ΨΑΒΞΩ6Υ-ΨΥΝ) στο 11ο θέμα Η.Δ. του δημοτικού συμβουλίου “Έγκριση δαπάνης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018-2019 Δήμου Αγ. Παρασκευής” κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα εξής:

Υπολογίζοντας λοιπόν 8.200+1000+2.700 = 11.900€ αν προστεθεί ο ΦΠΑ 24% το συνολικό ποσό είναι ακριβώς: 14.756,00€

Μάλιστα η παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν υπήρχε από την αρχή στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων, αλλά προέκυψε κατόπιν και αν προσέξετε η ΑΔΑ που δημοσιεύουμε (ολόκληρη στο τέλος του άρθρου) είναι ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

Το συνολικό δε κόστος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ανέρχεται στο ποσό των 39.928,00€.

Έτσι το “ματωμένο ευρώ” του δημότη πάει περίπατο, στο βωμό της προεκλογικής φιγούρας που επιθυμεί να κάνει ο κ. Σταθόπουλος ανεβάζοντας τις απαιτήσεις σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Τη στιγμή που άλλοι δήμοι της Αττικής διοργανώνουν συναυλίες με μηδενικό κόστος και εθελοντική προσφορά, ο Δήμος μας παρουσιάζεται large σε σπατάλες δημοτικών χρημάτων. Προφανώς πρόκειται για την νέα Αριστερή προεκλογική πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑίου Δημάρχου μας.

 

ΑΔΑ: ΨΑΒΞΩ6Υ-ΨΥΝ,  Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη