Λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη για τον προϋπολογισμό, είναι αμφίβολο αν ακόμα και ο κ. Σταθόπουλος γνωρίζει το περιεχόμενο του.

Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής συνοδεύεται, δυστυχώς, από προκλητική ασέβεια στον διάλογο και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Ο κ. Σταθόπουλος παραβίασε τον Νόμο που ορίζει ότι ο Προϋπολογισμός του Δήμου πρέπει να ψηφίζεται έως 15 Νοεμβρίου και δεν επέτρεψε τον διάλογο, αφού όρισε  σύσκεψη για τον Προϋπολογισμό για  σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, μόλις τρεις ημέρες πριν τη συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο .

Σαν να μην έφταναν αυτά, λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη, δεν έχει στείλει στις δημοτικές παρατάξεις το σχέδιο του Προϋπολογισμού, ακυρώνοντας έτσι τη λειτουργία τους και τη δυνατότητά τους να συμβάλλουν,  μετά από την απαραίτητη μελέτη, στη βελτίωσή του.

Ο κ. Σταθόπουλος ακυρώνει τη λογική, απαγορεύει τον διάλογο,  περιφρονεί το Δημοτικό Συμβούλιο, πλήττει τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου μας.

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Σταθοπούλου.

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας μία σύσκεψη – παρωδία.

Καλούμε, για ακόμα μία φορά, τους συμπολίτες μας να γίνουν πρωταγωνιστές της προσπάθειας για την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή.

Την Αλλαγή που αποτελεί αναγκαιότητα όχι μόνο για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για την πόλη μας, αλλά και για να λειτουργήσει ο Δήμος  με άλλο ύφος και άλλο ήθος, με ουσιαστικό διάλογο, με σεβασμό στη Δημοκρατία.