Με επιτυχία έγινε η διάθεση προϊόντων στους καταναλωτές από τον Συνεταιρισμό »ΠΑΝΔΩΡΑ»

Με επιτυχία έγινε η διάθεση προϊόντων στους καταναλωτές σήμερα 13/1/2019 στο χώρο του Κολυμβητήριου από τον συνεταιρισμό »ΠΑΝΔΩΡΑ»

Σε αυτά τα χρόνια της χειρότερης επίθεσης στην κοινωνία, την εργασία και τα δικαιώματα, η εθελοντική συνεισφορά των χιλιάδων μελών που αγκάλιασαν τις δομές αλληλεγγύης ανάπτυξε ένα πολύμορφο κίνημα μέσα από εκατοντάδες δομές αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα.
Οι Διαθέσεις Προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ είναι μια δράση η οποία έχει τις ρίζες της στο 2013. Προσεγγίζει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας αλλά και μεγάλο μέρος των παραγωγών που αδυνατεί να βρει διέξοδο στις αγορές μέσα από τα υπάρχοντα σχήματα.


Τι έχουν κατακτήσει οι δράσεις αυτές:

 Στήριξη των μικρών παραγωγών μέσα από αχρήματες κινηματικές δράσεις.Ø
Ø Αλλαγή στην διατροφική και καταναλωτική συνήθεια (οι πολίτες επιλέγουν τους παραγωγούς και τα προϊόντα μέσα από τις συνελεύσεις τους, μια αντίστροφη λογική από αυτήν που επικρατεί στην αγορά).
 Συμβολή και παρότρυνση των παραγωγών στην δημιουργία συνεργατικών σχημάτων.Ø
 Δωρεάν διάθεση προϊόντων από τους παραγωγούς ως ενίσχυση και συνεισφορά στην κοινωνία μέσω των δομών αλληλεγγύης.Ø



Σας καλούμε να στηρίξετε και να επωφεληθείτε από τη δράση ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας, αμοιβαίου οφέλους ανάμεσα στους παραγωγούς και στους πολίτες- καταναλωτές.
Η δράση αυτή για διανομή προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ δεν έχει σχέση με λαϊκή αγορά.