Αποτελέσματα αγωνιστικής των ομάδων του ΓΣΑΠ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΣΑΠ 45-38
Δεκάλεπτα: 13-6, 11-15,  15-8, 06-09

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η ομάδα μας στον προχθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ένα καλό αμυντικό, αφού περιορίσαμε την αντίπαλη ομάδα στους 45 πόντους, αλλά και ένα πολύ κακό επιθετικό, το χειρότερο εφετινό και όχι μόνο, γιατί αυτοπεριοριστήκαμε στους 38(!). Έτσι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε τον ΠΑΟ στο γήπεδό του μόνο από την δική μας εκνευριστική αστοχία. Δεν έχουμε παράπονο από την ομάδα για την προσπάθειά της, αλλά για την αποτελεσματικότητά της. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να μας απασχολήσει, γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, έχοντας να αντιμετωπίσουμε ισχυρές ομάδας στα γήπεδά τους. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεκόπη από τους διαιτητές στην αρχή του β’ δεκαλέπτου επί 15’, μέχρι να καθαρίσει η αποπνικτική ατμόσφαιρα του γηπέδου από ρίψη καπνογόνου από τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟ. Την επόμενη Κυριακή 20/01 στις 13.30 θα αντιμετωπίσουμε τα ΧΑΝΙΑ στο Κοντόπευκο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης):  Κάσδαγλη 1, Μούλη 14, Μαυράκη, Κοίλια Ν., Ακριβού, Ευαγγελάτου, Αρβανίτη, Σλούκα 21 (2), Μούτσα , Σιγάλα 2, Εζέτζα 7, Τριανταφύλλου.
ΓΣΑΠ(Αναγνωστόπουλος –Στρατάκος): Γκαγκανάτσου, Κλειτσα 7 (1), Γκάνια, Κοντογιάννη 2, Γρίσπου 11 (1), Τσέρου 10 (2), Παπαντώνη, Ακρίβου, Πετυχάκη, Αμίτση, Κούκη, Ανωγειανάκη 8.

Β.  ΝΕΑΝΙΔΕΣ  : ΓΣΑΠ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ :  51-49
Δεκάλεπτα :  9-14,  11-5, 16-16, 15-14

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς το χθεσινό στο Κοντόπευκο, με τις νεάνιδές μας να αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό και να κάνουν ντεμπούτο με νίκη για το 2019. Μετά το αρχικό μουδιασμένο ξεκίνημα , τα κορίτσια μας στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαν ρυθμό και πάλεψαν το παιχνίδι δίνοντας όλες τον καλύτερό τους εαυτό. Οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα τα τελευταία τρία δευτερόλεπτα που δύο εύστοχες βολές μας χάρισαν τελικά τη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή.   Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας (21:45,Γήπεδο Π. Γιαννακόπουλος). 
ΓΣΑΠ (Χατήρας):  Θεοφανη, Μπεζαϊτη 15, Πετρουλάκη , Καρτάκη 3(1),Γεωργούση, Καλλεράντε 10(1) , Λούκα 1 , Λαϊνα , Χατήρα 4,Κακοσούρη12(2), Χουγκάζ 2,Λιλικάκη 4

Αθηναϊκός  (Παναγόπουλος)  Κατσαρου, Φωτεινάκη, Κουτσιριμπα 10, Πασχαλη 8(2), Μπουρμπου, Πεμαι , Γοργογιαννη Λ. 2, Μητσα 4,Μπιλλή Λουλακη 2, Ζωγραφακη, Γοργογιάνη  Δ. 23

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΟΜΑΔΑ Α: ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 36 – 44 Δεκάλεπτα: 12-11,03-16,14-06,07-11

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη και ποδαρικό με το δεξί πραγματοποίησαν οι κορασίδες μας, επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Η ομάδα μας, ίσως επηρεασμένη από την μακρά αγωνιστική απραξία, παρουσίασε αυξομειώσεις στην απόδοσή της σε άμυνα και επίθεση, γεγονός που επέτρεψε στην  αντίπαλη ομάδα  να ακολουθεί κοντά στο σκορ και την νίκη  να έρχεται στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Πολλά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και τους προπονητές  για τον συναρπαστικό αγώνα που μας πρόσφεραν. Επόμενος αγώνας, εντός έδρας, το Σάββατο 19/01/19 στις 18:00 με τον ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ(Καλογερόπουλος):Φεράκη, Λαλιώτη, Παπουτσή, Φοβάκη, Γκίνη, Σαΐτα, Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου, Καραμιχαλάκη, Κυριακού, Σερεμετάκη, Μακαρέμ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):Λούκα, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καλλεράντε, Κακοσούρη, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Χουγκάζ, Αλεξάνδρου, Λάμπρου.