Περιοδεία των μελών της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» στο Κοντόπευκο

Γ. Μυλωνάκης: Ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία μας για να φέρουμε το καινούργιο στην Αγία Παρασκευή

Περιοδεία στην περιοχή του Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στελέχη της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη.

Με αφετηρία τον σταθμό Μετρό «Δ. Πλακεντίας», οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης, Κώστας Χατζηανδρέου, Ελισάβετ Πετσατώδη και τα μέλη Βασίλης Κάκκος, Χρήστος Λαμπρινάκης, Χρήστος Πένιτας και Τάνια Νικολούλια επισκέφθηκαν τις γειτονιές και τα καταστήματα της περιοχής του Κοντοπεύκου, συνομίλησαν με τους πολίτες και μοίρασαν το πρωτότυπο προεκλογικό έντυπο της παράταξης, που περιέχει, εκτός από ένα σύντομο μήνυμα, και σπόρους από το λουλούδι «καλέντουλα», τους οποίους οι παραλήπτες καλούνται να φυτέψουν σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι τους, ως μια συμβολική κίνηση για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Τα στελέχη του “Αλλάζουμε” ξεκινάμε τη μεγάλη περιοδεία μας στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να έρθουμε σε άμεση επαφή με τους κατοίκους και να τους μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο για το όραμά μας για την επόμενη μέρα. Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε όλες τις γειτονιές του Δήμου, σε μια μεγάλη πορεία που θα ολοκληρωθεί το εκλογικό βράδυ του προσεχούς Μαΐου, με τη μεγάλη διαφαινόμενη νίκη της παράταξής μας, που θα φέρει το καινούργιο στην πόλη μας.