«Λεονταρισμοί», χωρίς αντίκρυσμα

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, προσπαθεί να δείξει ότι ξεκίνησε «αντάρτικο» κατά της κυβέρνησης των ομοϊδεατών του, του ΣΥΡΙΖΑ (τώρα, που φοβάται πως θα καταρρεύσει μαζί με τον  ΣΥΡΙΖΑ). Προσπαθεί να δείξει ότι δήθεν είναι «ανεξάρτητος», ο ίδιος που ήταν ο υπερβολικά πρόθυμος σε όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης που στρέφονταν κατά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθόπουλος ζητά τάχα την ανάκληση της απόφασης της κυβέρνησης, με την οποία οι Δήμοι καλούνται να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το 2015, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (παντοδύναμη τότε) με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ζητούσε ακριβώς το ίδιο όπως τώρα,  ο κ. Σταθόπουλος και η παράταξή του ήταν υπερασπιστές της κυβέρνησης και αρνιόταν να ταχθεί δίπλα στους άλλους δημάρχους της ΚΕΔΕ και να καταδικάσει την εξοντωτική απόφαση για τους Δήμους.

Αυτό που δεν λέει στην πρόσφατη ανακοίνωσή του είναι ότι, ως πειθήνιο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ , παρά τους «λεονταρισμούς» του , έχει ήδη ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδος λογαριασμό για την μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου μας.  Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει ο δήθεν «ανεξάρτητος» δήμαρχος;

Το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”