«Αλλάζουμε»: Για μία ακόμα φορά, οι πολίτες έχουν τον λόγο

Οι απόψεις των πολιτών για τον τρόπο αντίδρασης στην παραχώρηση σε ιδιώτες των πάρκινγκ στους σταθμούς του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι», οδηγός για οργανωμένη δράση    

Όπως γνωρίζετε, στην Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε», έχουμε επιλέξει αντί να μιλάμε για τους πολίτες, να ακούμε τους πολίτες.    

Τον στόχο αυτό υπηρετούμε με συνέπεια από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της ομάδας μας, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο δράσεις αμφίδρομης επικοινωνίας με θέμα στην πρώτη τον αθλητισμό και στη δεύτερη κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας.

Αυτή τη φορά, με τη δράση «Eσύ έχεις το λόγο», ζητάμε τις απόψεις των πολιτών για το κρίσιμο ζήτημα της παραχώρησης από την Αττικό Μετρό σε ιδιώτες των σταθμών πάρκινγκ «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι».

Έχουμε ήδη καταθέσει αίτηση να συζητηθεί άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  αφού η εξέλιξη αυτή θα επιβαρύνει οικονομικά χιλιάδες κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και θα οδηγήσει σε κυκλοφοριακά προβλήματα και μεγάλες επιβαρύνσεις τις περιοχές γύρω από τους δύο σταθμούς. 

Από σήμερα και για δέκα ημέρες, οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους απαντώντας στα ερωτήματα μας, πατώντας εδώ

Ζητάμε από όλες και όλους, να αφιερώσετε 2 λεπτά για να μας πείτε τις απόψεις σας. Απόψεις που θα αποτελέσουν σημαντικό στοιχείο στη διαμόρφωση των τελικών προτάσεων μας.

Για εμάς, η γνώμη σας μετράει.