Το «Φυσάει Κόντρα» ξανά στις Δημοτικές εκλογές του 2019

Με το «Φυσάει Κόντρα» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Νέα συνέλευση τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.

Η δημοτική παρέμβαση «Φυσάει Κόντρα» θα δώσει και πάλι το παρόν στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Το «Φυσάει Κόντρα» αποτελεί μια μαχητική φωνή στην πόλη, που συγκροτήθηκε από τα κάτω και δημοκρατικά μέσα από πλατιές συνελευσιακές διαδικασίες που συμμετείχαν αγωνιστές και δυνάμεις της Αριστεράς και των τοπικών κινημάτων. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014 συγκεντρώνοντας περισσότερες από 1000 ψήφους και ποσοστό περίπου 4,5%.

Από τότε πολλά άλλαξαν, όχι όμως και η ανάγκη για μια ενωτική ανατρεπτική συλλογικότητα στη γειτονιά, ούτε η επιλογή του «Φυσάει Κόντρα» να λαμβάνει όλες του τις αποφάσεις δημοκρατικά μέσα από μαζικές ολομελειακές γενικές συνελεύσεις. Έτσι αποφασίζει και για την εκλογική του τακτική.

Σε μαζική συνέλευση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 1 Φλεβάρη, το Φυσάει Κόντρα αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου και να απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής και συστράτευσης σε όλες και όλους τους πολίτες και τις αγωνιζόμενες δυνάμεις της πόλης.

Σε νέα συνέλευση, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 7.00 στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, με τον ίδιο αμεσοδημοκρατικό τρόπο θα αποφασίσει για την εκλογική του διακήρυξη και την επιλογή του/της επικεφαλής.

Σας καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε και να στηρίξετε την ενωτική ανατρεπτική φωνή του Φυσάει Κόντρα.

Γενική Συνέλευση: Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ., Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής