Συνάντηση των “Αλλάζουμε” με το προεδρείο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής

Ποια προβλήματα συζητήθηκαν και ποιες λύσεις αναζητήθηκαν

Με το προεδρείο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης. Εκ μέρους της παράταξης στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Κώστας Χατζηανδρέου, Ελισάβετ Πετσατώδη, Μαρία Ρεμπούτσικα, Τάσος Μπομπόνης, Σύλβια Ζαχαριάδη, ενώ από πλευράς Συλλόγου παρόντες ήταν η πρόεδρος Ντίνα Μπουλούμπαση, η αντιπρόεδρος Φένια Πολιτοπούλου, ο ταμίας Κώστας Ζιώτας και η Έφη Πουλή.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, όπως η χρηματοδότηση των κτηνιατρικών πράξεων, της φιλοξενίας ζώων και των φαρμάκων, η έλλειψη μεταφορικού οχήματος για τραυματισμένα ζώα, η ταφή των νεκρών τετράποδων και άλλα ζητήματα.

Στη συνάντηση  αναζητήθηκαν λύσεις για τα προαναφερόμενα ζητήματα, αναπτύχθηκαν οι θέσεις της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», αλλά και εκφράστηκε η βούλησή της για στενή συνεργασία και προγραμματισμό ώστε ο Δήμος να συνδράμει ουσιαστικά στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και ταυτόχρονα – με δράσεις στα σχολεία και την κοινωνία – να συμβάλλει στην εμπέδωση της φιλοζωικής συνείδησης στην πόλη μας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Εμείς στους “Αλλάζουμε”, από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής μας, βάλαμε σε πρώτο πλάνο τους πολίτες. Άρα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με φορείς και συλλόγους της πόλης μας δεν μπορεί παρά να είναι στην… ημερήσια διάταξη.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ώστε να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα των τετράποδων φίλων μας, προκειμένου η συμβίωση μαζί τους να έχει να δώσει μόνο τα σημαντικά οφέλη της. Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» θα σταθεί αρωγός – και τώρα και στο μέλλον – στις προσπάθειες του Συλλόγου, πιστεύοντας ότι η στάση μας απέναντι στα ζώα αντικατοπτρίζει και το επίπεδο του πολιτισμού μας…».