Πλήρης ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών στο Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

Η πλήρης ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»,  δρομολογήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής  στις 21/3, μετά από εισήγηση της Δημοτικής αρχής. Ειδικότερα η εν λόγω απόφαση περιλαμβάνει:

•Την έγκριση μελέτης έργου 907.258 € πλέον Φ.Π.Α 24% για την ανάπλαση αθλητικών και υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και την περίφραξη στο  Πάρκο. •Την ταυτόχρονη υποβολή αίτησης Χρηματοδότησης του έργου 600.000 € από το  Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»  του Υπουργείου Εσωτερικών  με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Στις  εργασίες που  προβλέπονται  να γίνουν  περιλαμβάνονται: 1.Η αντικατάσταση του  υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.   2.Η Κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου  στίβου µε ταρτάν  και σκάμματος  για άλμα εις  μήκος καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση. 3.Ανάπλαση  των χώρων  γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού. 4.Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού  γηπέδου μπάσκετ. 5.Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.