Παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Τσιαμπά, για το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ

Παρέμβαση  του Ανεξάρτητου  Δημοτικού Συμβούλου και Αρχηγού της παράταξης «Όραμα για την Αγία  Παρασκευή», Κωνσταντίνου Τσιαμπά, για το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ

Κατά την ψήφιση της έγκρισης της μελέτης και του αιτήματος για την χρηματοδότηση  από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ «Κατασκευής, επισκευής και συντήρησης Αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων»  ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς πρότεινε να συμπεριληφθούν  και οι εγκαταστάσεις του ανοικτού  γηπέδου  της Νότου που χρησιμοποιεί η ιστορική  ποδοσφαιρική ομάδα (ΣΑΝΤΑ).

Ο κύριος Σταθόπουλος απέρριψε την πρόταση  ενώ οι ανάγκες υπάρχουν  και η διατιθέμενη πίστωση σε συνδυασμό με την έκπτωση και  διάθεση μικρού ποσού από ίδιους πόρους θα έλυνε χρόνια προβλήματα προς όφελος των δημοτών και των αθλητικών συλλόγων . 

«Από το καλοκαίρι του 2017 που εγκρίθηκαν οι όροι δόμησης  του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης»,  η διοίκηση  του κυρίου Σταθόπουλου αντί να προγραμματίσει και να ολοκληρώσει  τις μελέτες  χωροθέτησης του Πάρκου και τις αρχιτεκτονικής μελέτης  και να είναι  σε ετοιμότητα να απορροφά  άμεσα τις κατά καιρούς χρηματοδοτήσεις,  ώστε σταδιακά να  αξιοποιηθεί  το Πάρκο.  Δυστυχώς  για άλλη μια φορά αδιαφόρησε και τρέχει πίσω από τα γεγονότα με την διαδικασία  ’τσάτρα –πάτρα’  και  ότι προκύψει» σημείωσε ο κ. Τσιαμπάς.

«Για να λύσουμε τα προβλήματα  με όραμα το μέλλον απαιτείται  προγραμματισμός, οργάνωση,  πρόβλεψη , ευκαμψία  και συνεργασία. Αρχές που Δυστυχώς η Διοίκηση του κυρίου Σταθόπουλου δεν τις εφαρμόζει γιατί προφανώς δεν τις πιστεύει. Κάτι που εν τέλει λειτουργεί εις βάρος της πόλης μας» κατέληξε ο κ. Τσιαμπάς.