5 νέες υποψηφιότητες δυναμώνουν την ομάδα των «Αλλάζουμε»

Μαζί μας οι Έφη Παστίδου, Αριάδνη Κουμεντάκου, Έλλη Κομνηνού, Γεώργιος Ηγουμενάκης, Χρήστος Αθανασίου

Με νέα πρόσωπα, που διαθέτουν γνώσεις, θέληση και όραμα για τον Δήμο μας, ενισχύεται διαρκώς ο δημοτικός συνδυασμός «Αλλάζουμε», στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Πρόσφατα εντάχθηκαν στην ομάδα μας πέντε ακόμα συνδημότες μας, πρόθυμοι να προσφέρουν ο καθένας τη δική του εμπειρία και να εργασθούν για να έρθει η Αλλαγή στην πόλη μας.

Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας είναι οι εξής:

Έφη Παστίδου, ιδιωτική υπάλληλος, με σπουδές στους τομείς Οικονομίας και Διοίκησης και ενεργή δράση στους παιδικούς σταθμούς και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Αριάδνη Κουμεντάκου, φοιτήτρια στο 4ο έτος στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με εθελοντική δράση από τα μαθητικά της χρόνια.

 Έλλη Κομνηνού, φιλόλογος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο και τον ηλεκτρονικό Τύπο.

 Γεώργιος Ηγουμενάκης, με σπουδές Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και μακρά επαγγελματική θητεία στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι εκλεγμένος τακτικός καθηγητής Εφαρμογών (Λέκτορας) στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Χρήστος Αθανασίου, με σπουδές στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, εφοριακός υπάλληλος στη ΔΟΥ Παλλήνης.

«Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συνδημότες μας μαθαίνουν για εμάς και έρχονται να προσθέσουν τις δυνάμεις τους στην ομάδα του “Αλλάζουμε”, θέλοντας να μοιρασθούν μαζί μας το όραμα για μια Αγία Παρασκευή σύγχρονη, ανθρώπινη, λειτουργική» δήλωσε σχετικά με τις νέες υποψηφιότητες ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Καλωσορίζω την Έφη, την Αριάδνη, την Έλλη, τον Γιώργο και τον Χρήστο στους “Αλλάζουμε”, και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα κάνουμε μια όμορφη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαδρομή, που θα κορυφωθεί το εκλογικό βράδυ της 26ης Μαΐου».