Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής και παρουσίαση ψηφοδελτίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – παρουσίαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Στην εκδήλωση ο κεντρικός ομιλητής, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ανδρέας Γκιζίωτης, παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Αγία Παρασκευή, που πατάνε στις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών του δήμου μας.

Τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο που στηρίζει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και στις Ευρωεκλογές, την ανάγκη στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο μας, για να μπει πραγματικά ένα εμπόδιο στη ενιαία επίθεση που δέχεται ο λαός μας.

Τέλος έγινε παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση μίλησαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό, Δάρρας Γιώργος, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-Τραπεζών, αντιπρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Τσακού, και Καρασταμάτη Μαίρη, πρώην πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Αγίας Παρασκευής καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάτσης Παντελής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Ανδρέας Γκιζιώτης

Υπ. Δήμαρχος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”