Περιοδείες των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στη λαϊκή αγορά Κοντοπεύκου και στα καταστήματα της Νέας Ζωής

Γ. Μυλωνάκης: Δεσμευόμαστε να αποκαταστήσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών προς τον Δήμο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» να περιοδεύουν στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τις ανησυχίες τους για το μέλλον της πόλης όπου ζουν.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Γιάννη Λογοθέτη και Κώστα Χατζηανδρέου και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Καίτη Βιδάλη και Τάνια Νικολούλια, περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά στο Κοντόπευκο, όπου μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο με τις συνοπτικές θέσεις του συνδυασμού σε 12 κρίσιμους τομείς για τη λειτουργία της Δήμου.

Αντίστοιχη περιοδεία, αυτή τη φορά στα καταστήματα στη Νέα Ζωή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου, στην οποία συμμετείχαν ο Γιάννης Μυλωνάκης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λογοθέτη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Κάκκο, Ορέστη Κύρτση, Πέτρο Διακογιάννη, Έφη Παστίδου, Αριάδνη Κουμεντάκου και Τάνια Νικολούλια.

Σχετικά με τις παραπάνω δράσεις, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Είμαστε σε κάθε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, είμαστε παντού, συζητάμε με τους πολίτες, ακούμε τις ανησυχίες τους και προτείνουμε λύσεις. Αυτό που με λύπη μας διαπιστώνουμε είναι ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς όσους διοίκησαν μέχρι σήμερα τον Δήμο.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε αυτή την άποψη. Δεσμευόμαστε να γίνουμε η Αλλαγή που ζητούν οι πολίτες, ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου, από κοινού, να κάνουμε ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην Αγία Παρασκευή».