Μια επιτυχημένη ομιλία – εκδήλωση με το Βασίλη Γιαννακόπουλο στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Χολαργού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11-4-2019 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Χολαργού με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα κατάμεστο  αμφιθέατρο, η ομιλία του Βασίλη Γιαννακοπουλου με θέμα  τις επερχόμενες  Περιφερειακές εκλογές. Στη  συνέχεια ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση με τον τίτλο «Ποιητές που τραγουδήσαμε» κατά την  οποία τιμήθηκαν συγγραφείς και ποιητές της τοπικής κοινωνίας (Αγίας Παρασκευής – Χολαργού), μεταξύ των οποίων ήταν ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο πρώην πρόεδρος των Κρητών Αδαμάντιος (Μάκης) Κρασανάκης, ο μαέστρος X. Κουτσονίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης Κώστας Παπασπηλίου και συντοπίτες συνάδελφοι από την Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στην ομιλία του ο κ Β. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που επιτέλεσε τα τελευταία 25 χρόνια στην Αγ. Παρασκευή, την άψογη συνεργασία του με τον πρώην Νομάρχη και Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό στα μεγάλα έργα όπως: Ανάπλαση Κοντοπεύκου, Ανάπλαση Ελευθέριου Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου, μεγάλα όμβρια έργα κ.α.
Επίσης έκανε αναφορά στο έργο που πραγματοποίησε η Περιφέρεια την προηγούμενη τετραετία.
Μελέτες για περιφερειακό σχεδιασμό, χίλια αναπτυξιακά έργα, άριστη συνεργασία ανεξαιρέτως με όλους τους δημάρχους ΑΤΤΙΚΗΣ, 350 εκ αποθεματικό ταμείο.
Μίλησε για τον χαρακτήρα του Γ. Σγουρού και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε διαρκή αγώνα έως τις εκλογές για την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος και την επαναφορά της Περιφέρειας στην κανονικότητα. Τέλος ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε με έμφαση την αμοιβαία αγάπη πού όλα αυτά τα χρόνια συνδέει τους Αγιοπαρασκευιώτες με τον πρώην Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό τους και από την θέση του περιφερειακού συμβούλου, εάν εκλεγεί.

Παρευρέθηκαν πάρα πολλοί Πολιτικοί, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Σωματείων, όπως: ο πρώην και νυν υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Βασίλη Γιαννακόπουλου καθώς και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν προς όφελος των δημοτών της Αγίας Παρασκευής, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βορείου τομέα:  Αλεξάνδρα Σάγρη, Παναγιώτης Βλάχος, Μόσχος Κορασίδης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Μπάμπης Σκούρτης, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Μαστοράκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Χαρακτινιώτης και κ. Δημητριάδου, ο πρώην αντιδήμαρχος και επικεφαλής Παράταξης Κώστας Κρητικίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γεράσιμος Βλάχος, η μέχρι πρότινος Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ και δημοτική σύμβουλος Αγ. Παρασκευής Μαργαρίτα Καβρουδάκη, η πρώην Πρόεδρος Αρκάδων Αγ. Παρασκευής Σούλη Σταθοπούλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, Γ. Οικονόμου και Αλέξης Μουστόγιαννης, η Πρόεδρος Κρητών Αγίας Παρασκευής Κατερίνα Θεοδωράκη κι ο Αντιπρόεδρος Μ. Καλλονάκης, ο Βασίλης Σαββίδης από το Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Η Αλληλεγγύη», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργερσης Αγίων Αναργύρων Πευκακίων Αγ. Παρασκευής Γιάννης Αρβανιτάκης  κ.α.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν φίλοι του Βασίλη Γιαννακόπουλου, πρώην επιτυχημένου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής και τώρα υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στο Βόρειο Τομέα με την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής- Γιάννης Σγουρός».
Την εκδήλωση παρουσίασε η Αντιδήμαρχος Χολαργού Βίκυ Νικάκη και τραγούδησαν: Τάκης Κωνσταντακόπουλος και Σουσάνα Τριφιάτη. Μπουζούκι Γιάννης Μπαξεβάνης, Πλήκτρα Γιάννης Τσακόπουλος. Συμμετείχε και η Χορωδία με μαέστρο τη Giota Sangvinatsou