Η Ελένη Δάβαρη έκανε την έκπληξη! Υποψήφια και πάλι με τον Βασίλη Ζορμπά στις εκλογές του Μαΐου

Την έκπληξη την φύλαγε για το τέλος ο πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς. Αφού ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του κ. Ζορμπά με την παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», ο πρώην Δήμαρχος πήρε ξανά το λόγο.

Αποκάλυψε τότε ότι το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα τις μεγάλες ώρες (όπως συνηθίζονται να λέγονται) συναντήθηκε με την κ. Ελένη Δάβαρη και αποφάσισαν να αγωνιστούν μαζί για μια καλύτερη πόλη. Οι παλιές διαφορές φαίνεται ότι είχαν λυθεί από πολύ νωρίτερα και μάλιστα θυμόμαστε τον κ. Ζορμπά στο Δ.Σ. να μιλά για την προσφορά της στην Αγία Παρασκευή.

Από την πλευρά της η κ. Δάβαρη ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στο προφίλ της σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης που εξηγεί τους λόγους που θέτει ξανά υποψηφιότητα.

ΕΛΕΝΗ ΔΑΒΑΡΗ: «Είναι πολύ πιο εύκολο και ανώδυνο, να αποστασιοποιείται κανείς και να κρίνει τα όσα γίνονται, πίσω από την ασφάλεια της αποχής. Όμως στη παρούσα φάση και με αίσθημα πολιτικής ευθύνης, αποφάσισα να συμμετέχω και πάλι ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Πάντα πίστευα και πιστεύω στη διαδικασία της ενεργού συμμετοχής του Πολίτη στα κοινά, που αποτελεί και βασική αρχή της Δημοκρατίας.

Θέτω λοιπόν εκ νέου τον εαυτό μου στη κρίση των συνδημοτών μου, και επέλεξα την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά “Αγία Παρασκευή η Πόλη μας”».

Η κ. Δάβαρη είχε εκλεγεί ξανά με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά το 2010 και τότε ορίστηκε Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας – λαϊκών Αγορών. Εκεί άφησε το στίγμα της και είναι κατά γενική ομολογία αποδεκτό, ότι υπήρξε από τα άτομα που δεν ησυχάζουν, προσπαθούν και τρέχουν. Ακέραιος άνθρωπος, ενεργή πολίτης, δραστήρια και αποδοτική.

Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ζορμπά, που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή τη φορά είναι ανανεωμένο και ενισχυμένο με πολύ δυνατά ονόματα, αποτελεί ένα ακόμη δυναμικό παρόν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη «μάχη» των εκλογών.