Προσχώρηση της «Σύγχρονης Πόλης» του Φώτη Αλεξόπουλου στην «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Δεύτερη συνεργασία δημοτικών συνδυασμών στην Αγία Παρασκευή με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Με δελτίο τύπου που εστάλη από την παράταξη “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” ανακοινώνεται η προσχώρηση σε αυτή της δημοτικής παράταξης του Φώτη Αλεξόπουλου, “Αγία Παρασκευή, σύγχρονη πόλη”.

*****

Οι δυνάμεις της Αγίας Παρασκευής, που είναι στραμμένες προς το Αύριο της πόλης, με νέα νοοτροπία, νέες αντιλήψεις και νέες πρακτικές, χωρίς τα λάθη και τις παθογένειες του χθες, έρχονται όλο και πιο κοντά. Μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η απόφαση που έλαβε η παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» να ενώσει τις δυνάμεις της με την «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» με σκοπό να κερδίσουν την προτίμηση των συμπολιτών μας και, ως αυριανή δημοτική Αρχή, να κάνουν την Αγία Παρασκευή μια πόλη που να μας αξίζει.

Η πρώτη φάση αυτής της συμπόρευσης γίνεται σήμερα, με την προσχώρηση του επικεφαλής της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Φώτη Αλεξόπουλου και δέκα βασικών συνεργατών του, στον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες φάσεις αυτής της συμπαράταξης, που αλλάζει τα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα της πόλης και σηματοδοτεί την ενοποίηση των δυνάμεων που βλέπουν προς το Αύριο, αφήνοντας πίσω τους πρακτικές, νοοτροπίες και πρόσωπα του παρελθόντος.

Για την εξέλιξη αυτή, ο υποψήφιος Δήμαρχος κι επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη τον αγαπητό φίλο κι εκλεκτό συμπολίτη Φώτη Αλεξόπουλο και τους βασικούς του συνεργάτες. Στη δυναμική του συνδυασμού μας προστίθεται η πολύτιμη συμμετοχή της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και δίνει νέα ορμή στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μας. Η απάντηση στην απλή αναλογική δεν είναι ο κατακερματισμός των τοπικών δυνάμεων, όπως κάνουν οι παράγοντες του χθες. Η απάντηση είναι η οικοδόμηση μεγάλων, πολυσυλλεκτικών συνδυασμών με ευρεία κοινωνική αποδοχή και κοινούς στόχους για την πόλη μας. Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ συνεχίζει με ολοένα και πιο έντονο ρυθμό την προσπάθεια να βγει νικήτρια από τις κάλπες, κι η συνδρομή της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ είναι πολύτιμη. Καλωσορίζω και πάλι τους νέους μας συνεργάτες κι εύχομαι καλό κοινό αγώνα και με τη νίκη».

Για την προσχώρηση της παράταξης «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», ο επικεφαλής της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Φώτης Αλεξόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι ανάγκες της Αγίας Παρασκευής χρειάζονται ισχυρούς συνδυασμούς, που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών με όρους πολιτικής επικράτησης και αποφασισμένους να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους. Με βάση αυτές τις Αρχές αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τον Γιώργο Οικονόμου, που είναι ο καταλληλότερος να εκφράσει στην Αγία Παρασκευή την αλλαγή σελίδας για την πόλη μας».