Οι παράγοντες του χθες ζημίωσαν τον Δήμο με το Γιαβάσειο. Σήμερα, γιατί πανηγυρίζουν;

Ο συνδυασμόςΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιώργο Οικονόμου, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

Το να μαλώνουν οι παράγοντες του χθες μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας άσφαιρα πυρά για το ποιος κατάφερε το«θαύμα»της μίσθωσης του Γιαβάσειου, μας αφήνει άναυδους για το θράσος τους.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κονταξή που στο παρά πέντετης θητείας του έκανε το αυτονόητο, πραγματοποίησε την διαγωνιστική διαδικασία της μίσθωσης και σταμάτησε επιτέλους την περαιτέρω ζημιά του Δήμου.

Προς τι όμως η αποθέωση και οι πανηγυρισμοί;

Είχαμε πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα αυτό (http://www.neaarxh.gr/2018/09/27/%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3/) όπως και για το δάνειο του ακινήτου Μακρή.

Το θυμίζουμε γιατί κάποιοι ξεχνούν και αναζητούν αλλού τα δεκανίκια της σημερινής κακοδιοίκησης.

Όλοι οι δημότες πλέον ξέρουν πόσο ζημίωσαν τον Δήμο οι τελευταίες διοικήσεις μόνο από το Γιαβάσειο. Χωρίς την υπεραξία της αναπαλαίωσης και αναβάθμισης του ακινήτου τα διαφυγόντα κέρδη του Δήμου για την Διοίκηση Σταθόπουλου είναι 5×240.000=1.200.000, ενώ για την Διοίκηση Ζορμπά 4×240.000=960.000 +230.000 η απευθείας ανάθεση μετά την φωτιά το 2013,σύνολο1.190.000 ευρώ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κανένα.

Αυτά μόνο για ένα κληροδότημα! Φαντασθείτε να υπολογίσουμε και τα άλλα κληροδοτήματα…

Ποιος τους εμπόδισε να τα αξιοποιήσουν; Αντί να στήνουν παραστάσεις με προσωπικές αντεγκλήσεις και κορώνες, ας απαντήσουν. Αλλά τι να απαντήσουν όταν είναι ταυτισμένοι με την ανικανότητα και την απραξία;

Άκουσαν μήπως οι δημότες κάποια συγνώμη, κάποια δήλωση αυτοκριτικής; Στολεξιλόγιο των παραγόντων του χθες δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Και αυτό είναι το χειρότερο. Δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, δεν μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον.

Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής τώρα ξέρουν ποιοι και πόσο τους ζημίωσαν με την στάση τους και την αδιαφορία τους.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την περιουσία του Δήμου, ούτε καν να αλλάξουν τους ενεργοβόρους λαμπτήρες, είναι τα ίδια πρόσωπα που φορτώνουν στον Δήμο τις δαπάνες για τις κακοτεχνίες των εργολάβων,ενώ παράλληλα καλύπτουν τις ανομίες του παρελθόντος εις βάρος της περιουσίας του Δήμου. Αλήθεια θα πάρουμε κάποια απάντηση για τους πίνακες του Βασιλείου και του Κοντόπουλου;

Μια απίστευτη κατάσταση συγκάλυψης και συναλλαγής με παράγοντες και διοικούντες που δεν απολογούνται, που δεν απαντούν,που συμπεριφέρονται απαξιωτικά στους δημότες και δεν αντέχουν στην δημόσια κριτική.

Η απάντηση των δημοτών σε όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές του χθες στις 26 Μαΐου θα είναι μια: ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή

Γραφείο Τύπου