Η δημοτική Αρχή απέκλεισε τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Οι δυνάμεις του χθες στην Αγία Παρασκευή, που εκπροσωπούνται από τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, προχώρησαν σε μια πολιτική απρέπεια, καθώς αυθαίρετα, παράνομα και αντιδεοντολογικά απέκλεισαν τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, από τις συνεδριάσεις της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, η οποία ήδη έχει λάβει ερήμην ημών σημαντικές αποφάσεις για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Την ώρα που σε ολόκληρη την πόλη και φυσικά μέσα στο Δημαρχείο υπάρχουν τα εκλογικά μας έντυπα με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση, ο κ. Σταθόπουλος κι οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να μας ενημερώσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να μας καλέσουν με ένα απλό τηλεφώνημα στις συνεδριάσεις της Διαπαραταξιακής.

Η πρακτική αυτή του απερχόμενου Δημάρχου παραβιάζει ευθέως την εκλογική νομοθεσία και προσβάλλει βαριά το δημοκρατικό αίσθημα του πολίτη της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θεωρεί ότι οι πρακτικές του χθες, που έφτασαν την πόλη κι όλη τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, πρέπει μια κι έξω να πεταχτούν στο πολιτικό καλάθι των αχρήστων.

Ενημερώνουμε προσωπικά τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ότι η απόφαση της κοινωνίας της Αγίας Παρασκευής να αφήσει πίσω της το χθες, το οποίο αυτός με τον «ιστορικό του» αντίπαλο εκπροσωπεί, και να στραφεί προς το Αύριο, δεν θα επηρεαστεί από τέτοιες μικροπολιτικές, μικρόψυχες, αλλά τελικά, αναποτελεσματικές πρακτικές.