Αλέξης Τσίπρας: Δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ο Γιάννης Σταθόπουλος (VD)

Δεν ξεχνούμε …

Γράφει η Λένα Μαρκή

«… Θέλω να συγχαρώ και τους νέους Δημάρχους που εκλέχτηκαν σήμερα με τα ψηφοδέλτια της Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα σε μια σειρά από μεγάλους Δήμους. Στην Καισαριανή, την ιστορική Καισαριανή, στο Βύρωνα, στο Αιγάλεω, στου Ζωγράφου, στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στο Χαλάνδρι, στο Κερατσίνι, στη Λάρισα, στην Κέρκυρα, σε μια σειρά από ιστορικούς Δήμους αλλάζει το χρώμα του χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ….»

Αυτά έλεγε στα Προπύλαια του Ζαππείου ο νεοεκλεγής τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας το Μάιο του 2014. Τότε που έδινε συγχαρητήρια για την νίκη του στο Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλο, που εκλέχτηκε με τη Ριζοσπαστική Αριστερά.

Κι εκείνος εξακολουθεί κρυπτόμενος ακόμα από τη σκιά του.

Ουδέποτε βέβαια ο κ. Σταθόπουλος προέβη σε διάψευση!

Προσπάθησε όμως να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, στέλνοντας επιστολές στα ΜΜΕ ζητώντας τους (!) να αποκαλούν την παράταξή του ως «ανεξάρτητη». Και συνέχισε να διοικεί το Δήμο ως κρυφό-ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος, ακολουθώντας πιστά την κυβερνητική πολιτική και κάνοντας βόλτες στην πόλη με την ΣΥΡΙΖΑία Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου!

Όμως τα λόγια είναι περιττά όταν ομιλεί ο Πρώτος πολίτης της χώρας, σωστά;