O Διονύσης Σαββόπουλος επισκέφθηκε το Pierce

O Διονύσης Σαββόπουλος επισκέφθηκε το Pierce και μας ταξίδεψε με ένα “φορτηγό” στα “πέρα μέρη” της μεγάλης πορείας του! Κατά την επίσκεψή του στο Σχολείο μας συνομίλησε με τους μαθητές δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές, πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Η χορωδία και η ορχήστρα του Pierce ερμήνευσαν μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του, από τη “Θαλασσογραφία” μέχρι την “Παράβαση” από τον δίσκο του “Αχαρνής”, ενώ οι μαθητές μας άκουσαν και έμαθαν για την πορεία και το έργο του μέχρι και σήμερα!

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στις 14:00, στο Θέατρο του Pierce οργανώθηκε εκδήλωση – αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο, με καλεσμένο τον ίδιο τον εμβληματικό συνθέτη και τραγουδιστή. Την επιμέλεια του αφιερώματος είχαν το Τμήμα Μουσικής και το Φιλολογικό Τμήμα του Σχολείου, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας γνωριμίας των μαθητών μας με δημιουργούς που καλλιέργησαν εξόχως τη Νεοελληνική Γλώσσα, παράλληλα με τη Μουσική.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ορχήστρα και η Χορωδία του Pierce, που ερμήνευσαν τραγούδια του συνθέτη, και την παρακολούθησε η γ΄ γυμνασίου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος συζήτησε με τους μαθητές και τραγούδησε μαζί τους ενώ, στη συνέχεια, καθήλωσε κυριολεκτικά το μαθητικό κοινό του Pierce και όλους τους παρευρισκομένους, χαρίζοντας μας μια εμπειρία ζωής. Η οικογένεια του Pierce τον ευχαριστεί από καρδιάς και του εύχεται «να είναι πάντα αρχηγός σ΄ αυτό το πανηγύρι!».