Αλέξανδρος Μουστόγιαννης – Δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Θέλω να ευχαριστήσω τους 1500+ πολίτες της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι μας στήριξαν με την ψήφο τους και πίστεψαν στην ρεαλιστική μας πρόταση για την επόμενη μέρα στην πόλη.
Σε όλη την προεκλογική περίοδο και όχι μόνο περπατήσαμε σε όλη την Αγία Παρασκευή,καταγράψαμε προβλήματα αφουγκραστήκαμε τους πολίτες και προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να μας εμπιστευθούν.
Η πλειοψηφία των πολιτών δεν ενέκρινε το σχέδιο μας,γύρισε την πλάτη στην ανανέωση και είναι απόλυτα σεβαστό. Χθες επιβραβεύτηκε το παλιό καθώς και το κομματικό σύστημα το οποίο ζει και βασιλεύει χωρίς φραγμούς χωρίς τίποτα.

Σε όλο αυτόν τον αγώνα η παράταξη μας και εγώ προσωπικά πολεμηθήκαμε με λυσσαλέο τρόπο από αυτούς οι οποίοι τόσα χρόνια πήγαν την πόλη μας πολύ πίσω σε έργα υποδομών και καθημερινότητας αλλά και από αυτούς που ευαγγελίζονται το νέο με πρακτικές που θυμίζουν άλλα χρόνια και χθες επιβίωσαν και επιβραβεύτηκαν δηλώνοντας νικητές των εκλογών.
Αυτοί που αν κοιτάξεις την σύνθεση αναρωτιέσαι πως γίνεται τόσοι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι φημίζονται για την αυτοκαταστροφή,την μανία να καταγγέλουν,την συνύρπαξη τους ανάμεσα σε διαφορετικά πιστεύω και πολλά άλλα,να τους νοιάζει μόνο και μόνο πως θα επιβιώσουν πολιτικά στο ξεκίνημα τους.
Το ερώτημα θα απαντηθεί προφανώς σύντομα και θα το δείξει η πορεία που φυσικά θα είναι και πάλι εναντίον της πόλης και των πολιτών.
Άλλωστε σε αυτή την πόλη γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας.

Από εκεί και πέρα δεν θα αποφύγω και την αυτοκριτική,άλλωστε σε όλη μου την πορεία όλα αυτά τα χρόνια έμαθα να αναγνωρίζω τα λάθη μου.
Αναλαμβάνω λοιπόν την προσωπική ευθύνη για αυτό το κακό αποτέλεσμα και ζήτω συγγνώμη από όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα προσωπικά και στο σχέδιο μας,στη νεολαία της πόλης η οποία από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά στάθηκε δίπλα μου.

Χθες επικράτησε το παλιό και τα χτυπήματα κάτω από την μέση που μαζί με την λάσπη και την πολιτική παράνοια για την «καρέκλα» μας οδηγούν σε περίεργες σκέψεις.
Είμαι πολύ περήφανος για τον έντιμο αγώνα μας.
Η παράταξη μας κατέγραψε άνοδο 1.5 μονάδας και θα εκπροσωπείται από 2 Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα υπόλοιπα σύντομα!

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης 
Επικεφαλής «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά»
Δημοτικός Σύμβουλος