Δήλωση – μήνυμα του Βασίλη Ζορμπά μετά το θετικό προβάδισμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών

Δήλωση-Μήνυμα του υπ. δημάρχου

Βασίλη Ζορμπά

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που προσήλθαν και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας αναδείξατε πρώτη δύναμη. Το αποτέλεσμα αυτών  των  εκλογών αποδεικνύει ότι ο λαός της Αγίας Παρασκευής έχει πλέον αντιληφθεί την έλλειψη σοβαρού έργου της σημερινής δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου και τα πέντε χρόνια που πήγαν χαμένα. Αντίστοιχα ανέθεσε στην παράταξή μας την ευθύνη να καλύψουμε  αυτό το κενό, ενθυμούμενοι ότι εμείς είμαστε άνθρωποι της πράξης και των έργων, όπως έχουμε αποδείξει στη δημοτική  θητεία μας.

Οι πολίτες, έμπρακτα και ηχηρά, αποδοκίμασαν τον κ. Σταθόπουλο  που επίσημα στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν το κρύβει, το δήμαρχο της πενταετούς απόλυτης απραγίας. Ο κ. Σταθόπουλος  δεν σχεδίασε, δεν χρηματοδότησε και δεν ξεκίνησε ούτε ένα έργο στην πόλη μας, όπως προσπάθησε να μας πείσει, γεγονός που έγινε αντιληπτό και καταδικάστηκε από τους πολίτες.

Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με όλους εσάς τους πολίτες, σε όποια παράταξη και αν ανήκετε,  ζητώντας  την εμπιστοσύνη σας  για την επόμενη Κυριακή, για να “γυρίσει σελίδα” η ζωή στην Πόλη. Είμαστε η παράταξη που εγγυάται τη πρόοδο  του Δήμου με την μέγιστη δυνατή συναίνεση, με απόλυτη διαφάνεια,  όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 

Την επόμενη Κυριακή πρέπει να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες, αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά.  Να μη λείψει κανείς.

Βασίλης Ζορμπάς

Υπ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας!”