Δήλωση της δημοτικής παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”

Ευχαριστούμε κάθε έναν από τους 4.000 συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν τους «Αλλάζουμε». Μαζί κάναμε το πρώτο δύσκολο βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να αντιστρέψουμε την αρνητική πορείας της πόλης μας.  

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που οδηγεί σε έναν Δήμο λειτουργικό, ώστε να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, σε μια πόλη με δική της ταυτότητα που αξιοποιεί όλους τους κατοίκους της, στην επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε στην προσπάθεια να εγκαταλειφθεί η νοοτροπία του «έλα μωρέ» και του «δε γίνεται».

Την ίδια στιγμή είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε απέναντι στο φθαρμένο παλιό. Απέναντι σε νοοτροπίες διαχωρισμού των πολιτών σε «δικούς μας» και «δικούς τους». Απέναντι στην αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα. Απέναντι σε ότι μπορεί να στοιχίσει στην Αγία Παρασκευή ακόμα τέσσερα χαμένα χρόνια.

Αυτή την εντολή μας δώσατε, αυτή την εντολή θα τιμήσουμε, ενιαία ως Παράταξη, με την παρουσία και τη δράση μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ανέδειξε στις δύο πρώτες θέσεις υποψηφίους που εκφράζουν όσα θέλαμε να αλλάξουμε στο Δήμο μας. Έναν πρώην και έναν νυν δήμαρχο. Και οι δύο ευθύνονται για τις ευκαιρίες και τα χρόνια που χάθηκαν για την Αγία Παρασκευή.

Στην αντίληψη μας δεν χωρά καμία υπόδειξη στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν. Αυτό σημαίνει “αλλάζουμε”. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά και μπορούν να κρίνουν. Η πορεία μας για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή συνεχίζεται