Έφη Χαλούλου και Λένα Λογοθέτη στηρίζουν δημόσια την υποψηφιότητα του Βασίλη Ζορμπά

Β. Ζορμπάς, Λ. Λογοθέτη

Στήριξη στην υποψηφιότητα του Βασίλη Ζορμπά δίνει η κ. Έφη Χαλούλου ενεργή εκπαιδευτικός στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και σύζυγος του δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Λογοθέτη καθώς και η κόρη τους, Λένα Λογοθέτη, που τελεί γραμματέας στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής της Ν.Δ..

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έκαναν δημόσια οι δύο κυρίες.

*****

Έφη Χαλούλου: Να λοιπόν που πλησιάζει και ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή……Ζορμπάς ή Σταθόπουλος;;;.Σταθόπουλος ή Ζορμπάς;;;;

Ο Ζορμπάς νεοδημοκράτης, ο Σταθόπουλος συριζαίος για όσους ψηφίζουν με κομματικά κριτήρια….

Για όσους δεν… ας δούμε λίγο ως δήμαρχοι τι έκαναν..Ο Ζορμπάς (τριάμισι χρόνια δήμαρχος)είχε έλλειμμα επικοινωνίας…Άφησε όμως πίσω ένα σύγχρονο παιδικό σταθμό, έγινε η ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου , υλοποίησε την βιοκλιματική του Κοντόπευκου, που είχε σχεδιαστεί επί Γιαννακόπουλο, και φρόντισε για τις κοινωνικές δομές , όπως κοινωνικό μαγειρείο , κέντρο γυναίκας. Ο Σταθόπουλος ( πέντε χρόνια δήμαρχος) προβολή του αυτονόητου. Σε αυτόν τον τομέα η αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει κατά κράτος τον Ζορμπά…. Από έργα; Αγορά της βίλας του Ιόλα, σε αλμυρούτσικη τιμή. Αν και δεν μπορώ να πω, χορτάσαμε και από πανηγύρια και θεάματα….

Η ζυγαριά λοιπόν για μένα πηγαίνει προς Ζορμπά…

*****

Λένα Λογοθέτη: Ως γραμματέας της ΔΗΜΤΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στηρίζω απόλυτα τον υποψήφιο Δήμαρχο ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ καλή επιτυχία!!!!