Εκδήλωση για τους εκλογικούς αντιπροσώπους με πρωτοβουλία Γιώργου Κουμουτσάκου και διοργάνωση της ΔΗΜ.ΤΟ Αγ. Παρασκευής (VD)

Β. Ζορμπάς, Γ. Κουμουτσάκος, Γ. Καραγιαννάκης

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής με πρωτοβουλία του υποψηφίου Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργου Κουμουτσάκου διοργάνωσε ευχαριστήρια εκδήλωση σε τοπική ταβέρνα για τους εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματος.

Πρόθεση ήταν να τους ευχαριστήσουν για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν τις δύο Κυριακές των αυτοδιοικητικών εκλογών (26/5 και 2/6/2019).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Χρήστος Σούλης.

Με τον πρόεδρο της Β3 ΝΟΔΕ, Χρήστο Σούλη

Μετά το χαιρετισμό του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., κ. Γιάννη Καραγιαννάκη, το λόγο έλαβε ο κ. Ζορμπάς ευχαριστώντας  τους παριστάμενους και στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον κ. Κουμουτσάκο, αναφέρθηκε στην αλλαγή που επίκειται στον νόμο «Κλεισθένη», εφόσον η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εθνικές εκλογές (το θεώρησε βέβαιο), ώστε να μπορούν να διοικηθούν οι δήμοι. «Προειδοποίησε» δε τον κ. Κουμουτσάκο πως σε όποια θέση κι αν τοποθετηθεί όταν κερδίσει η Ν.Δ., θα τον επισκέπτεται εβδομαδιαίως, ώστε να βοηθήσει να γίνουν έργα στην Αγία Παρασκευή, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια τελμάτωσε με τη Διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε.

Για την νίκη της Ν.Δ. ξανά σε ένα δήμο σημαντικό, καίριο, την Αγία Παρασκευή, υπήρξαν άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά και πολλές ώρες και θα πρέπει να υπάρξει έστω «ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. Και αυτός ήταν ο σκοπός της βραδιάς αυτής.

Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Βασίλη Ζορμπά, μετά τη νίκη να έχει μια επιτυχή θητεία. Σε αυτήν θα χρειαστεί βοήθεια από στελέχη  για να αναπτύξει την όποια πολιτική.

Αναγνώρισε δημόσια το μεγάλο έργο του κ. Καραγιαννάκη στην ΔΗΜ.ΤΟ όπου έφερε, όπως είπε, έναν «άλλο αέρα αναπτυξιακό» μαζί με τους συνεργάτες του.

Μίλησε για συλλογική προσπάθεια σωστά οργανωμένη και σωστά συντονισμένη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Και μάλιστα σε νίκη αυτοδυναμίας. Για την επίτευξη της οποίας υπάρχει ανάγκη να πεισθεί ο κόσμος με στιβαρό λόγο και όχι να τρομοκρατηθεί.  Η Ν.Δ., τόνισε, είναι το κόμμα που διαχειρίστηκε κρίση και δεν εξαερώθηκε πολιτικά, αλλά συντήρησε δυνάμεις.

Σημαντική αναφορά έκανε στην επόμενη μέρα των εκλογών, την μεγάλη ευθύνη των κομμάτων και την εθνική ευθύνη της Ν.Δ. να πετύχει.

Εξέφρασε αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε, ότι πέρα από τους βουλευτές πρέπει να υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό που θα κάνει την παρουσία του κόμματος πιο ανανεωμένη, πιο σοβαρή, πιο στέρεη, πιο έντιμη, πιο αποτελεσματική.