Περιφέρεια και Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπέγραψαν σήμερα τα 20 εκ. € για το γήπεδο. Με το Δημαρχείο τι γίνεται;

Photo: sdna.gr

Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ υπέγραψε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτώντας έτσι το έργο με 20 εκ. €.

Και καλά έκανε, έχουμε ανάγκη από καινούργια και ασφαλή γήπεδα.

Όμως η νυν Περιφερειάρχης κ. Δούρου μας έχει τάξει και ένα νέο Δημαρχείο στην Αγία Παρασκευή, μια χρηματοδότηση των 22εκ. € (με την έκπτωση 49% υπολογίζεται γύρω στα  11εκ. €), αλλά ακόμη δεν είδαμε τον οβολόν της.

Τι γίνεται αλήθεια με το νέο Δημαρχείο που θα ξεκινούσε  στις αρχές του 2019 σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο;

Πότε θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση;

Αληθεύει ότι το σχέδιο σύμβασης που είχε υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο επεστράφη με την επισήμανση ότι χρειάζονται διορθώσεις;

Τι ή ποιος φταίει για την καθυστέρηση;

Από το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής:

20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας

Περιφέρεια και Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπέγραψαν σήμερα την Προγραμματική Σύμβαση

Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας, με χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» Αλέξανδρος Αλεξίου και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Σταμάτης Παπασταμάτης υπέγραψαν σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του έργου. Στην υπογραφή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Θεόδωρος Σχινάς, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.